Košarice za obljubljeno tolažilno nagrado udeleženkam veselodecemberskega izziva

“Ker pa ste zame zmagovalci vsi, dobite od mene malo presenečenje v spomin na sodelovanje in sicer takoj po novem letu.”  Takole sem obljubila v svoji objavi Nagrajenke veselodecemberskega izziva.

Obljubo izpolnjujem z zamudo, zato pa v času, ko se spet začenjajo praznovanja – taka srčna. Vse udeleženke boste prejele po pošti praktični polizdelek, in sicer izrezano osnovo za košarico, kateri boste po svoji mili volji dodale kaj svojega. Izrezala sem jo s pomočjo Sizzixove bigz šablone, ki so mi jo hvala Bogu slučajno podtaknili v ARTU v CE, ko sem naročila neko drugo šablono. Sploh ne vem zakaj sem takrat toliko pomišljala, ali gre z mano ali ne. Gre namreč za zelo zelo uporabni pripomoček, saj košarice lahko uporabiš na milijon in en način, za razna praznovanja in priložnosti, izdelava pa enostavna, da je kaj.

DSC00462

Vsaj 30X sem šablono zapeljala skozi big shoota, izrezala tam, kjer šablona ni opravila svojega, izpikala luknjice in zložila v kuverte ter nanje napisala vaše naslove. Upam, da poslano prejmete še pred Valentinovim, pa da sem vsem priložila vse sestavne dele.

Za izdelavo košarice potrebujete dva osnovna dela, ki ju morate najprej dobro utrditi po pregibih s kostjo, potrebujete še obojestranski selotejp ali kar lepilo in dve razcepki. če teh nimate pri roki, lahko ročaj kar zalepite, vendar je spajanje z razcepko praktično, ker lahko košarico po potrebi razstavite in pospravite. To sem jaz naredila z lanskoletnimi, ki jih bom letos spet zložila za velikonočne praznike. Tista košarica je meni sicer lepša, ampak pri moji novi odtehta enostavnost izdelave. Ker ste same izkušene ustvarjalke, predvidevam, da imate potreben material doma.

Idej za okrasitev je na spletu mnogo, tule pa je filmček z navodili za izdelavo.

In kaj je dodana vrednost polizdelka, ki ste ga dobile? Preden jo boste zložile, jo uporabite kot šablono z enostavnim obrisanjem in označitvijo prepogibov, te pa naredite s kakršno koli  napravo za prepogibe ali pa kar z ravnilom in narobe obrnjenim nožem preko podlage za rezanje. In tako boste lahko naredile nešteto teh enostavnih košaric. Lahko si tudi prilagodite velikost s pomanjšanjem ali povečanjem pri kopiranju. Zaradi tega sem vam tudi izdelala izreze iz tršega papirja. Ročaj potrebujete eden, poslala pa sem vam dva, da jih lahko zlepite skupaj in dobite bolj močno držalo.

Tiste, ki ste bile pa na mojem blogu največje klepetulje, kot vas je imenovala ena izmed njih, ob moji stoti objavi, pa boste prejele poleg bež košarice še eno rdečo.

Takole sem belo košarico okrasila sama. Uporaba obojestransko potiskanega papirja pa seveda zelo skrajša čas izdelave.

DSC00463

DSC00467

Pričakujem, da bom videla vaše izvirno okrašene košarice na vaših blogih in napolnjene z razno vsebino, lahko tudi velikonočno. Po veliki noči bom malo pogledala po vaših blogih in tisto, ki me bo najbolj navdušila, bom posebej nagradila.

Če slučajno katera ne bo prejela pošte, naj me obvesti na e-poštni naslov. Ravno tako mi tiste tri, ki mi niste poslale naslova, to še vedno storite in dobite obljubljeno presenečenje tudi ve.

Da ne pozabim: obrežite prejeto znamko, (skupaj s priveskom oz. robom!!!!!!) na 1 cm okrog in okrog, pa jo nekam pospravite zame. Nalepila sem toliko različnih znamk, kolikor jih pač naša pošta premore-bolj srotno.

Pa veliko ustvarjalnih užitkov.

Sicer pa vas gledam, kako ste pridne, naj vas na tem mestu vse pohvalim, ker vas nič ne komentiram. Trenutno sem okupirana z enim velikim 60 strani zajemajočim poročnim scrapbook albumom, ki je tudi v belo rdeči kombinaciji (bom kakšno stran objavila  po izročitvi mladoporočencema). Tako bom za Valentinovo okrasitev uporabila kar kaj starega. Če bom utegnila, pa kaj pokažem kaj od tega.

16 comments

 1. kako si pa ti pridna, že komaj čakam na kuverto, hvala ti že vnaprej! tako lepo si se potrudila s svojima košaricama, ravno prav so okrašene.
  veliko uspeha pri izdelavi albuma ti želim, to pa je projekt!

 2. 60 strani!!!!To pa bo projekt in pol…uh, spet se bomo imele čast naslajati. Pa še na nas misliš, pridna…še ena, ki bo čakala poštarja (tole je pa zadnje čase že kar sumljivo:-)). Tudi od mene ena velika hvala že vnaprej. čao

 3. Ujej, ti pa si si dala dela s temi košaricami. Verjamem, da je enostavna izdelava in tvoje so zelo lušne, sploh rdeča s pikicami.
  Znamke zate pa že zbiram 😉 in jih dobiš ob prvi priložnosti.

 4. Ja, to je pa moja sestrična….., ko se loti so to vedno čudoviti projekti. Komaj čakam pošto in se je veselim. Tvoji košarici sta prekrasni.

 5. Iiiii, hvala. 😀 Čudovito presenečenje. Zelo vesela sem tvoje košarice. Gotovo jo okrasim in pokažem. Pa še šablono si bom izdelala. 😀 Znamk imam pa že cel kup. Dobiš v kratkem.
  Čakam slike tvojega mega projekta. 🙂

 6. Vauuu, kakšno silno prijetno presenečenje! Tisočkrat hvala in dokler si ne nabavim šablone, bo tvoja košarica res uporabljena kot šablona. Košarica je super uporabna in hvala za prijaznost in dobroto!
  Uh, kakšen projekt imaš v delu. Veliko potrpežljivosti in idej.

 7. Jeeee, kako lepo presenečenje je bilo pa tole! Hvala ti, krasno uporabno, tvojo bom imela za šablono in gotovo kaj naredim in pokažem. Držim pesti za mega projekt, ki ga imaš v obdelavi. Topel pozdrav in hvala še enkrat ♥, Tanja.

 8. Zdravo!
  Včeraj sem prejela tvojo pošto s košarico in jo sinoči tudi že uporabila. Tvoja mi bo služila za šablono, kot si nas sama dobro spomnila, tako da jih bo lahko nastalo še veliko.
  Hvala in lep pozdrav, Valerija

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.