Rubrika JAZ TEBI TI MENI – JTTM in gorjuška Rubby

Počasi se moj ustvarjalni del leta vzpostavlja. S tole objavo bo spet zaživela moja rubrika, v kateri ustvarjam skupaj z drugimi ustvarjalkami. Tokratni izziv je eden izmed spomladanskih dolgov, natančneje, tokratno gostjo sem izzvala že takrat, pa potem sama nisem imela časa dokončati mojega dela naloge, iz vsem že dobro poznanega razloga – moje njive in vrtički, 27 km stran od doma.

Rubrika “Jaz tebi, ti meni inspiracija” (kratko: “Jaz tebi, ti meni”) kratko JTTM

Tokrat sem k sodelovanju povabila Mojco, ustvarjalno prijateljico, s katero sva se spoznali in izredno povezali na Artovih ustvarjalnih tednih. Še posebej pa “skupaj tiščiva” – predvsem virtualno, od letošnje pomladi, ko naju je še posebej združila mixed media tehnika. Mojca, ki svoje kreacije objavlja na blogu MiaS- Moj mali svet ustvarjanja, se je sama zelo lepo predstavila že v Veseli hiški, kamor so jo zavoljo njene zmage v njihovem izzivu povabili v goste. Mojca je neverjetno skromna, nevsiljiva in srčna oseba. Tisti, kateremu pa prekriža pot, je deležen ene velike mere spoštljivosti in pa drobnih pozornosti. Hvaležna sem, da sem te sreče, da sem jo spoznala, saj me navdihuje tako na področju ustvarjanja, kot tudi drugače. Druži naju tudi častno članstvo skupine petih Pete’s angels. A tudi o  tem kdaj drugič.

Ena izmed najinih skupnih obsesij je prav gotovo motiv Gorjuške, ki jo je pri meni zaslediti na vsakem koraku, čeprav čisto premalo ustvarjam s pomočjo papirčkov, štampiljk in ostalega materiala pod znamko Santoro- Gorjuss, čemur se čudi tudi Mojca. Zato ni naključje, da je mene za tokratno rubriko JTTM nagovorila njena voščilnica z Rubby. Prejela sem jo za svoj rojstni dan, poleg simpatičnih darilc, ki so mi resnično polepšali dan. Zadela je v polno – bom enkrat pokazala, samo da jo prej še nekajkrat ponovim. Seveda ponovitve voščilnice ni bilo problem narediti, saj imam štampiljko Rubby v malo manjši izvedbi tudi sama. Rubby pa me spremlja tudi na nekaterih predmetih vsakdanjega življenja, kot na primer  na telefonu, zato je prav, da ji posvetim še to čast, da jo postavim ob bok Mojcine voščilnice. Ker sem z Rubby že ustvarjala, sem najprej razmišljala, da bi morda uporabila katero drugo temo Gorjuss, ampak, kot sem navedla….. . Poseben izziv pa mi je predstavljalo še dejstvo, da Mojca te voščilnice sploh ni objavila, kar pa je svojevrsten greh, ki ga jaz popravljam. In če sem čisto iskrena, mislim, da je Rubby nadela Mojcine lase in me tako nekako spominja nanjo.

Tole je moj izdelek:

Tole je Mojcina voščilnica,

ki pa jo je treba pokazati bolj od blizu, saj je namreč uporabila biserni papir in odtis naredila z embossing prahom in se pod pravo svetlobo vse tako lepo lesketa.

To, da sem za JTTM uporabila voščilnico, ki je na varnem pri meni doma, pa omogoča tudi skupinsko slikanje. Veste Mojca je tudi precej večja od mene tudi po cm. No pa se takole brez besed guncava skupaj.

Mojca, ti je všeč?

In sedaj bombonček moje objave: tukaj sta voščilnici, ki sta nastali pri Mojci

Kateri izdelek je bil navdih za njeno ustvarjanje in kako se je lotila mojega izziva, pa gremo skupaj pogledati v njeno objavo na njen blog, katerega vrata nam danes velikodušno odpira za ogled.

Jaz pa že izbiram naslednjo žrtev za:

3 comments

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.