Voščilnice za rojstni dan – tris spomladanskih

Ena izmed dobri stvari pri izdelovanju čestitk je ta, da imaš kaj le teh ustvarjenih na zalogi. To se je meni potrdilo danes, ko se mi je iztekel rok, da oddam na pošto voščilo filatelistični prijateljici za okrogli rojstni dan, jaz pa kljub dobri nameri, da naredim zanjo nekaj prav posebnega (imela sem celo že idejo in osnutek, vendar je kot vedno prišlo nekaj vmes), tega nisem uspela.

In resnično sem si oddahnila, ko sem na zalogi našla tele tri voščilnice, ki sem jih izdelala že leta 2012. In tako lepo so se medtem omedile, da res lahko eno od njih pošljem. Še prej pa jih lepo takole pokažem še vam.

Ja, rožice so spet zelo aktualne, včeraj smo nabirali teloh. Pri cvetočem regratu na travniku pa mi ni jasno, od kdaj cvet.

Mislim, da mi je štampiljke za odtise posodila Metuljčica, ali jih imam sama doma, to se niti ne spomnim. Podlaga je izdelana s pomočjo embossing srajčke in MS luknjača – za okrog in okrog. Dokaj enostavna izdelava, le barvanje vzame malo več časa.

DSC00383

DSC00382  DSC00381

DSC00380

Na pošto sem odnesla zeleno, dodala pa sem še dve osebni znamki, za katere upam, da jih prijateljica še nima. Pa upam, da bo dobila jutri, ko praznuje.

9 comments

  1. Kar mal pospravi po tvojih kosnih, boš še marsikaj odkrila in kot pravi Sonja…čez 7 let vse prav pride, jaz pa dodajam samo še to…res pride prav, ampak stvari se pa kopičijo.
    Še dobro, da si odkrila te lepotice….lepe so pa tako, kot bi jih naredila sedaj, pa čeprav si samo prah pobrisala z njih. čao

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.