Božično cvetje

Voščilnica je nastala kot uporaba testnega odtisa s štampiljko iz seta Božično cvetje Najlepšega para pri izdelavi teh voščilnic na malo manjšem ovalu. Tu sem jo barvala samo z copici, cvet je bel in zelo na hitro je nastala še ena voščilnica, upoštevajoč, da je tudi zastavica z napisom ostala pri izdelavi prejšnjih voščilnic. Vzorčni papir za podlago je iz istega bloka. Primerno za množično izdelavo.

Na MTTC imajo barvni izziv z rdečo zeleno in zlato barvo, kar me je vzpodbudilo, da sem po dolgem času uporabila embossing prah.  Napis sem odtisnila s  štampiljkami Beadsi. Napis Božič ima tudi ujemajočo rezalno šablono.

Rangerjev embossing prah Queens Gold, se lepo sveti tudi na dnevni svetlobi. Na kozarčku piše, da sem ga kupila 2012. leta, pa je še skoraj poln. Zadnji čas, da ga začnem posipat na veliko. Zlata barva je pa v zadnjem času itak v modi skozi celo leto.

Krafty Chick – stamps
Allsorts – Week 714 – AG & I lovee mbossing powder
Love to Craft – Anything Goes
The 12 Months of Christmas Link Up

7 comments

  1. What a beautiful card! I love the gold letters combined with the rustic background. This is gorgeous! Thank you for sharing and playing along with ABC Christmas Challenge ~ Wendy

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.