VALENTINOVO

Še ena v nizu Valentinovih. Dokaz, da je set rezalnih šablon Sizzix TH layered plaid 660068 uporaben prav za vse priložnosti. Tokrat sem mrežico sestavila v rdeče roza odtenkih. Uporabila sem tudi bleščeči temno rdeči papir, ki tudi zelo paše na valentinčice. Srčki so X cut. Posebna podlaga za napis je Knjižno kazalo Najlepšega para. Napis pa je izdelan s pomočjo seta črk Sizzix 664223. Za prvi sloj postavitve črk na podlago sem uporabila pripomoček za sestavljanje besed, za katerega je Tina izdelala predlogo in pokazala navodilo izdelave. Pripomoček, ki je resnično uporaben in pripomore k perfekciji postavitve besede. Se ga splača izdelati.

Sestavila sem tri sloje črk in s tem dosegla večo dimenzijo ter kompaktnost napisa.

Shopping Our Stash – #489 – Love is in the Air
Dar & Diane’s Double D Challenge Blog – Theme: Love (Inspiration Photo)
Love to Craft – Anything Goes

10 comments

  1. Such a beautiful card! I love the colors, so rich and elegant. Lots of wonderful work here, and great take on the challenge. Thanks so much for playing along with us over at Double D, hope we see you back again soon!
    Judy DD DT

  2. A very beautiful card, loving all the layers… Thanks for joining the ‘Love/Romance’ challenge at Crafty Friends this month… Good luck and we hope you will join us again next time.
    Diane Louise (DT) xx

  3. I love your dies, you have used wonderful colours to show them off. Thank you so much for joining us in our challenge at Crafting Happiness Challenges. Good Luck and looking forward to seeing you again in our next challenge.
    Faith A DT

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.