Izziv pri ArtMBR februar 2020-ZIMA in/ali LJUBEZEN, Valentinovo, ….

Ni razloga, da ne bi odprla tudi februarskega izziva, saj se zopet veselim našega druženja. Na koledarju je še vedno ZIMA, zato ostaja ena izmed tem. V mojo galerijo pa vas vabim tudi z izdelki, ki so v duhu ljubezni, Valentinovega in vsega, s čimer izražamo ljubezen ali drugo srčno naklonjenost do drugih oseb. Kot vedno ne bom komplicirala s kriteriji, prepuščam vas tudi domišljiji. Tako lahko na primer sodelujete tudi z rojstnodnevno voščilnico, le da je na njej kak srček, ptiček, lahko napis rad te imam, zate….. Tudi kakšna pustna bo lepo dopolnila poličko.

Galerija vaših izdelkov

Klikni za ogled ali za dodajanje

https://fresh.inlinkz.com/js/widget/load.js?id=d1626941e732cbb79b50

Sama sem ustvarjala v duhu ljubezni in Valentinovega.

V roke sem vzela Sizzixovo embossing srajčko 657490- Valentine bacground, malo packala z destres oxidi in nastale so tri voščilnice:

Pri prvi sem reliefno ozadje enostavno pobarvala z valjčkom in Distres oxide blazinico barve – fired brick. Srčki so izrezani s Sizzixovo bigz šablono 656335 in akvarelno pobarvani z isto rdečo barvo in dodatkom aged mahogany. Ključ in ključavnica sta izrezana z Magnetic Movers and shapers Sizziksovimi izrezami številka 657213. Dodan je tudi delček črne čipke, ki pade iz šablone Sizzix 664178. Še trakec in mašnica, narejena z doma pripravljeno napravo easy bow.

Druga izvedba s Kupidom, ki je odtis štampiljke Angel mit Pfil in strelja v 3D poleg voščilnice, ki je rezultat uporabe Sizzixove šablone 664156.

Tukaj sem embosing srajčko najprej namazala z blazinico v barvi abandoned corale in nato še poudarila napise z valjčkom. Napis VALENTINE je postekljen, tako, kot tudi 3d srček.

Tretja je še ena bolj rozasta varianta in z uporabo glossija.

Tris je močno nabit z gorečo ljubeznijo.

Vse tri voščilnice imajo za osnovo Pravokotnik Najlepšega para s križci. X se ujema z  Xo na voščilnici, le “o” bi morala vmes dodati. Lepim v galerijo Najlepšega para.

Tako to je moj prvi namig, nekaj imam še na zalogi.

Želim vam veliko ustvarjalnih užitkov, navdahnjenih bodisi z lastno inspiracijo ali pa s katerim od na novo odprtih izzivov, ki grizejo tudi mene in komaj čakam, da se spopadem s katerim od njih.

12 comments

  1. Kako je lepo prebirati tvoje objave. Te prav občudujem , kaj vse si ustvarila za druge izzive in kako bogato objavo, takšno srčno si naredila za svoj februarski izziv. Čudovite voščilnice.

  2. Vse tri voščilnice so fantastične ! Tale tvoj stil za Valentinovo mi je res zelo všeč in hvala za ideje ter opise ustvarjanja. Žal je voščilnica z peko ostala nedokončana, ampak tokrat zagotovo dodam kakšno v tvojo galerijo. Lep dan želim…

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.