Zaključek izziva pri ArtMBR januar 2020

Prvi mesec novega desetletja se je odštel, z njim pa je ugasnil tudi moj modri gumbek in s tem zaključil januarski mesečni izziv.

Hvala za sodelovanje Valeriji, Tini, Mojci, Zvonki, Jerneji, Majdi, Valentini, Heleni, Danici, Andreji, Metuljčici, Zvezdani, Fikreti, Maji in Suzani. V mojo galerijo ste prispevale 48 izdelkov. Čisto vsak od njih me je razveselil in z veseljem sem do potankosti pregledala vaše objave in čisto pri vsaki me je nekaj navdušilo.

Čas je, da nekatere za sodelovanje tudi skromno nagradim. Pri prvem izboru dveh od vas mi je pomagal Random in izžrebal najprej Valerijo in nato Valerijo. Ja ta punca, ne samo, da je pridna, tudi srečo ima in jaz dvojni izbor samo še veselo potrdim, saj je poleg zimskih motivov, prispevala tudi dva pečena izdelka.

Pri izboru top izdelkov pa sem čisto odpovedala. Toliko izdelkov me je še posebej pritegnilo, da bi morala kar vse nagraditi. Najprej sem šla izdelovati darilca in upala, da pogruntam kak pošten kriterij, ampak tiste, ki pripravljajo izzive gotovo vedo, v kakšni dilemi sem bila. Poklicala sem “tavečga” na pomoč, neodvisno sva naredila vsak svoj izbor in se potem demokratično odločila za naslednje:

Valerijo je torej dvakrat izbral Random, spodaj sta njeni voščilnici, obe na temo peka:

Valerija, čestitke, pripada ti nalepka (prosim s povezavo na to objavo):

 

Med top 3 pa so se v januarju zavihtele naslednje voščilnice:

Danico (Moje drobtinice 23) sva imela s sinom oba v izboru, navdušila naju je s svojim darilcem, ki ga je izrezano na roke, uporabljeni so različni papirčki in čudovita izreza božične zvezde.

Jernejo (Od Mene Za Tebe) je izbral sin, saj mu je bila zelo všeč voščilnica, ki  poleg vsega nosi tudi mojo božično zvezdo. Top je tudi njena ideja reciklaže koledarja.

Mojca ( Moja darila) je šla iz moje liste zaradi svojega mnogoštevilnega zbora prikupnih palčkov.

V darilcu, ki ga boste nagrajenke prejele po pošti, je nekaj vezano na zaključeni izziv in nekaj na temo novega izziva, ki bo kmalu objavljen. Vabim vas, da izdelate kaj iz prejetih izrezov in pokažete.

Pripada pa vam tudi  nalepka (prosim s povezavo na to objavo):

Ob koncu pa še najlepša hvala Andreji, Valeriji, Jerneji in Suzani, ki so tako lepo naredile še domačo nalogo in iz mojega biskvita (nagrada mojega prejšnjega izziva) napolnile in okrasile torte. Pester izbor okusov -NJAMI. To pa je tolažilna nagrada za vse ostale sodelujoče. Posladkajte si vsaj oči.

Vse nagrajenke in sodelujoče na mojem januarskem izzivu vabim k druženju tudi v najkrajšem mesecu leta.  Upam, da gumbek odprem jutri.

8 comments

  1. Oooo vesela, da vama je bila moja izvedba darila všeč. Čestitke vsem ostalim nagrajenkam! Magda, hvala za ta izziv, da nas s tem vzpodbudiš k ustvarjanju. Komaj čakam, da dobim te čudovite izrezke in kaj lepega ustvarim. 🤗 ❤️

  2. Magda, ti pa znaš polepšati dan na polno- hvala tebi, da kravžljaš moje možgančke in sinu da je izbral mojo voščilnico 🙂 . Z veseljem bom še pokukala k tebi! Čestitke tudi ostalim prejenmicam darilc in sploh Valeriji 😀 !

  3. Jeeeeeeeee…vesela ku marela (to ponavadi napiše Ne-Ja ampak jo bom danes prehitela!!!)….Hvala ti lepa, ker sem bila opažena….slikca se že popa na moj zidek, možgani pa že gruntajo, kaj narediti z izrezi, ki si mi jih namenila….
    Čestitke vsem ostalim!!!!

  4. Joj, saj ne morem verjeti, pa je bila sreča očitno res na moji strani. Se že veselim izrezkov in novega izziva… se vidimo 😉
    Čestitke tudi vsem iz TOP izbora.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.