Iskrene čestitke našemu diplomantu

Našemu najmlajšemu je uspelo. Stopil je na stopničko bližje življenjskim sanjam. Lahko je ponosen na svojo diplomo, ponosni smo bili tudi mi ob slavnostni podelitvi. Naj bo vzpodbuda za naprej.

Kovačeva kobila je pri nas dostikrat bosa. Zgodi se, da gredo praznovanja mimo, pa jim nisem imela časa izdelati kak trajen spomin. Tokrat sem se lotila pravi čas in nastala je naslednja voščilnica, v sodelovanju s “ta večim” sinom, tako, da je plod teamskega dela.

Zdi se mi, da je po bontonu, če navedem tudi uporabljen material, čeprav vzame zelo veliko časa:

Uporabila sem črn debelejši papir iz Tedija, Zlat papir Ursus Inspiration Ornaments gold in debelejši bež papir. Osnova je na pol prepognjen črn papir A4. Nanj sem položila zlat pravokotnik XCU 503044 Rectangle parenthesis 1. Knjiga je izreza Marianne design LR0253 (izrezana, suho embozirana, senčena preko šablone z zlato pigmentno blazinico). Napis Iskrene čestitke so iz Najlepšega para, ime je Sizzix 661686- Brush Lowercase alhabet.

Diplomant je Magnolia Graduation Edvin. Enkrat odtisnjen na črn papir z belo pigmentno blazinico in enkrat na bež papir s črno blazinico. Obrazek z lasmi, rajčko, rokice z diplomo so izrezani na roko in nalepleni na črno podlago, ki je prav tako izrezana na roko.

Pero je štampiljka iz seta Viva Decor Gentelman,  izdelano iz bež papirja in iz črnega za doseganje sence. Tako so narejeni tudi napisi.

Trije glavni motivi so 3D lepljeni na čestitko. Za glamur so dodani še zlati kamenčki PMA 806000.

Nenačrtovano – voščilnica lepo sede na original diplomo:

Čestitka v rokah našega diplomanta:

Napis Iskrene čestitke je izdelan s šablono Najlepšega para, zato lepim tudi v njihovo galerijo.

Galerija meseca januarja

5 comments

  1. Čestitam novemu diplomantu. Naj mu bo to spodbuda za nadaljnjo poklicno pot. Škoda, ker si nas na zadnji fotografiji prikrajšala za “zgornji” del 🙂 No, vidi pa se, da je fejst fant.
    Čestitke tudi tebi, mama, za zelo lepo čestitko.

  2. Že drugič pišem komentar- je kar izginil… V glavnem, čestitke diplomantu in tebi, saj je tudi s tvojo pomočjo danes ta diploma v roki! Fantastična čestitka- bogata z vsemi detajli. In ročno rezanje…obvladaš 😀

  3. Iskrene čestitke diplomantu! Zasluženo ste lahko vsi ponosni! Voščilnica pa fenomenalna! Črno zlata kombinacija se mi zdi popolna za tako priložnost… bogata in svečana!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.