NL Vo 4-20-21 Bleščeči ornamenti

Izziv pri 52CCT me je spet pritegnil. Tokratni izziv zahteva ustvarjanje po skici na koncu moje objave.

Uporabila sem naslednje rezalne šablone: Memorybox ornamente (Drop – 98378, Collete – 98379 in Emma – 98411), Sizzix 664196 – Christmas ribbon za mašnice, čipka Sizzix 664178. Papirji so vsi iz Tedija. Vsi elementi so kar dobro podloženi (vsak ornament ima pod barvnim papirjem še dve beli plasti debelejšega belega papirja). Ne vem, zakaj zadnje čase izdelujem tako debele voščilnice. Morda zato, ker res pridejo elementi posebej do izraza, če so kompaktni, potem pa še zalepljeni na voščilnico s 3D blazinicami. To ravno ni v duhu neosnaževanja okolja, ampak…….

A4 embossing srajčka, s katero sem izdelala reliefno ozadje, je izgubila original emblažo. Štampiljka, ki mi jo je že dolgo nazaj poklonila Metuljčica, je iz Mavelu in je odtisnjena z rdečim Rangerjevim Archival Inkom. Hvala Timu Holtzu in Tonicu za napravo za precizno odtisovanje (nekatere imate Misti), saj z njeno uporabo nimam več pokvarjenčkov pri štampljanju. Na koncu sem še bogato posula s kamenčki, ki so že omenjeni v zadnjih objavah. Tako je voščilnica upravičila ime, ki sem ji ga dala.

Še malo nastavljanja aparatu z levega in desnega profila:

Voščilnico prijavljam na 52CCT izziv skica februar 2020

in v Craftalnico zaradi verza na ornamentu.

52CCT želi božično novoletne voščilnice, kar je super za polnjenje škatle, mene pa vleče bolj na rdeče. Verjetno ste že opazile, da pri meni poteka nov izziv. Vljudno vabljene k sodelovanju.

 

12 comments

  1. Pa je kupček božično-novoletnih voščilnic srečnejši še za eno lepotičko 🙂 Na zanimiv način si uporabila dano skico in sestavila krasno voščilnico. Lepe strukture in barve …

  2. Krasne bogate okraske si sestavila in odličnu ujela dva izziva. Všeč mi je tudi napis nameščen na okrasek! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

  3. Čudovita voščilnica, lepo si združila oba izziva. Tudi meni je zelo všeč, kako si dodala napis.
    Hvala, da si se nam pridružila pri ustvarjanju za Craft-alnico. Lp Goga

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.