Šivani ornamenti

Že kar nekaj časa je poteklo, odkar sem od Metuljčice, sestrične moje drage, dobila v dar čudoviti set rezalnih šablon Lawn Fawn LF 1498 – Stictched Ornaments. V glavi sem imela nekaj izzivov in delo je steklo.

Najprej sem izdelala voščilnico, pri kateri sem sledila izzivu 52CCT 5-21 – Februarska skica:

Za podlago sem uporabila okvir Najlepšega para Vesela pošta in izrezala trikrat: najprej za podlago v celoti, iz pavs papirja v celoti in potem za polovičko z odtisom božičnega zelenja, vse lepo nalepljeno eno na drugo. Pavs papir sem predhodno še suho embozirala s srajčko. Zahtevanima črtama sem sledila z Anitas zlatima trakovoma: eden s pikicami in eden s ponavljajočim napisom. Glavni motiv je bunčica iz omenjenega seta, okrašena s čudovitimi diamondi iz zlate folije, tako, da voščilnica ustreza še izzivu ABC Christmas – pod črko D-Diamonds. In ker je voščilnica še v barvah rdeča, zlata in zelena, ustreza še 27. izzivu Christmas 24.

In ker so mi igračke zelo všeč, sem izdelala še eno, tokrat tresočko. Uporabila sem največji ornament iz seta, odprtino v njem pa z najmanjšim. Napolnila sem ga s ledenimi kristali in Sizzixovimi zlatimi bleščicami. Vesele praznike pa želi trak, izdelan s pomočjo Tininih pripomočkov.

Pa sta spet dve praznični za zalogo:

Poleg že navedenih izzivov lepim še v:

februarsko galerijo Najlepšega para, saj sem ustvarjala z njihovimi pripomočki

613 Avenue create – Challenge #2 – February 2021 – Anything Goes

Through the Craft Room Door – Anything Goes: Week 2nd Feb 21

Pa lepe praznike.

15 comments

 1. Zelo lepo in uporabno darilo si dobila od sestrične. Naredila si čudovite voščilnice. Ornamenti so vedno uporabni. Ustvarjanje po skici ti je šlo več kot dobro od rok.
  Lp.
  Danica

 2. Lovely card, beautiful sketch you’ve used. Thank you for playing along with Christmas 24 challenge red, gold and green. Hope to see you again next time.

  Hugs Grietje DT

 3. Wonderful ornaments cards you have made, lovely colours. Thank you for joining in our C and D challenge at ABC Christmas Challenge.
  Dorte x

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.