Ljubezen v vijola barvah – Purple Love

Današnja voščilnica je rezultat moje poglobitve v Catch The Bug Challenge Blog, ki je tako pisan in ponuja različne izzive. Njihovega sistema še vedno nisem osvojila, ampak nekje je treba začeti. Malo mi je pravila pojasnila Tina, ki je tudi članica DT in vabi k sodelovanju. Prebila sem led in sledila njihovi trenutno odprti mesečni skici. Hkrati je odprt tudi njihov izziv z recepti, ki je ga da preprosto kombinirati tudi s skico, vsaj jaz tako razumem. Za sodelovanje pri njih je priporočljivo uporabiti tudi njihov digi, ki pa jih ob petkih dobiš tudi brezplačno. In za povrh je Valentines Jar še čisto taprave teme, ki ustreza tudi izzivu na Double D blogu z izzivi. Jaz sem klasični rdeči barvi ljubezni dodale malo modrine in tako je nastala vijolična, ki je v vseh različnih odtenkih sestavni del 2. izziva na MTC. Če niso ti izzivi zanimivi.

Uporabila sem papir iz Tedijevih barvnih blokov. Podlago sem izrezala s pomočjo rezalne šablone Najlepšega para Vesela pošta. Prvič sem uporabila njihov set rezalnih šablon Elegantni trakovi, s pomočjo katerih sem izdelala mavrico v vijola odtenkih. Okrasni trak s srčki je izrezan s šablono, za katero ne vem točno čigava je, je pa bila precej zaprašena. Glavni motiv je že omenjeni digi, ki sem ga pobarvala z različnimi odtenki vijola barve in sicer z alkoholnimi flumastri. Izrezala sem ga na roko in prilepila na dvojni okvir, izdelan s pomočjo okvirjev iz seta CLNestXXL95. Za sestavni del po skici sem dodala dva srčka iz rezalne šablone s srčki. Napis “love” je izdelan s pomočjo črk iz seta Sizzix 661686.

Naredila sem še eno verzijo, na katero sem dodala dva gumbka in mašnico iz traku, ki jih zahteva izziv po receptu.

Sodelujem torej pri:

Catch The Bug Challlenge Blog- Stella Says Sketch Challenge #903 

Catch The Bug Challlenge Blog – January Recipe Challenge: 123 – 1 ribbon, 2 buttons, 3 layers

             

Make the Cards Challenge #2:  barvni izziv – shades of purple

Double D Challenge – Valentine Love

Najlepši par- Galerija meseca ferbruarja 2021 – Vesela pošta, Elegantni trakovi

 613 Avenue create – Challenge #1 – January 2021 – Anything goes

Through the Craft Room Door – Anything Goes: Week 2nd Feb 21

Scrapping 4 Fun Challenges – Challenge #184: Anything goes

The Library Challenge 76- Jar of Hearts

Love to scrap- LTSCB #142 – Love Is…

Love To Craft Challenge Blog – Anything Goes

18 comments

  1. Ja, izzivi so res super, pa še tako lepo si tole naredila, vsi ti odtenki ene barve me vedno očarajo. Za moje pojme so to zahtevni izzivi. Prekrasno in najlepša hvala, ker si z nami dvakrat pri Catch the Bug, juhuhu.

  2. Very pretty card. I like how you used purple instead of red. Thanks for joining us at Catch The Bug/Stella Says Sketch. Hope to see you again. Bonnie DT

  3. What lovely shades of purple you’ve used – perfect and fabulous card or the Jar of Hearts challenge. Thanks for joining The Library.

  4. Super si se lotila izziva. Tvoje ideje kar puhtijo na voščilnicah. Fantastično si kombinirala rezalne šablone z odtisom vloženih 💜 💜 💜.
    Bodi lepo,
    Danica

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.