Praznični izziv pri ArtMBR 2022

Težko si zamislim december -najlepši čas v letu- brez druženja  z vami, drage ustvarjalke. Zato z velikim veseljem odpiram svoj praznični izziv 2022 in vas prisrčno vabim, da tudi letos delite z mano svoje praznične kreacije.

Letos so pri meni praznične kotičke zasedli gnomčki- bitja s skritimi očmi, za katere sploh ne vem, kako bi se prevedli v slovenščino. Verjetno so to škratje, ki med drugim igrajo veliko vlogo tudi pri prazničnem obdarovanju. Jaz pa želim, da z mano delite izdelke, na katerih boste ustvarile praznične škrate, palčke, ki so prva ključna beseda mojega letošnjega izziva.

Črno bela barvna kombinacija je nekako prevladala v moji letošnji praznični dekoraciji, zato vas izzivam, da tudi ve ustvarite kakšno voščilnico ali drug praznični projekt v teh dveh barvah. Seveda lahko dodate še kaj malega srebrne ali kaj podobnega.

Prav gotovo je trenutno eden izmed popularnih prazničnih motivov karo. Zato ga ponujam kot tretjo ključno besedo in želim, da ga uporabite v kateri koli obliki ali barvi, le naj bo ali glavna podlaga ali z njim oblecite glavni motiv.

Seveda pri meni še vedno ne gre brez Hrestača, zato vas vabim, da v kolikor se bo pojavil tudi pri vas, da ga pokažete v moji galeriji.

Če povzamen letos bom z nestrpnostjo pričakovala na zgornji povezavi:

  1. Škrate, palčke (gnomčke) in/ali
  2. Črno belo kombinacijo in /ali 
  3. Karo in/ali
  4. Hrestača

Pri tem je edini pogoj ta, da so gnomčki, karo in hrestač glavi ali izstopajoč lik na vašem izdelku ali da je izdelek črno bel.

Nekaj inspiracije vam ponujam v naslednjem kolažu mojih voščilnic, kaj za vzpodbudo pa bom pokazala še v prihodnjih objavah.

Vaše izdelke bom nestrpno čakala do 31.12.2022 na zgornji povezavi, do te objave pa pridete tudi, če kliknete sličico čisto na vrhu desnega traku mojega bloga.

Pa veseli in ustvarjalni december vam želim.

4 comments

  1. Se podpišem kar pod Tino. Izzvala si me izven moje cone udobja in pokazala svetovne inspiracijske izdelke – počakaj, da pokažem tvojo objavo Miji, sedaj bodo njeni škratje prišli na vrsto 😉 😉 ;).

  2. Jeeeeee gnomčkali se bomo letos pri tebi….pa škratkali….Res si polna idej, ….Zdaj pa samo še možgančki v pogon in veselo na delo!!!!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.