Izziv Adventni venčki in gostja (GD) na blogu z izzivi Scrapping4fun

Drage moje ustvarjalke. V tokratni objavi imam za vas kar dve povabili.

1. Povabilo

Najprej sem za vas na svojem blogu pripravila posebno Mizo za adventne venčke, na katero vas vabim, da postavite svoje adventne venčke, na katerem prižigamo prvo lučko ravno v nedeljo. Lansko leto sem izvedla takšen izziv v zaprti skupini med sorodnicami in sem bila tako zelo presenečena, kakšne ideje imajo naše punce. Zato sem se odločila, da letos na izziv povabim vse ustvarjalke, saj vem, da izdelujete krasne adventne venčke oz. dekoracije, ki služijo prižiganju sveč in simboliki pričakovanja Božiča skozi adventne nedelje.

Jaz zelo rada izdelujem adventne venčke iz papirja, oziroma iz trajnih materialov in jih imam večino še doma. Morda bom pripravila eno objavo, kjer jih bom pokazala, da ne bo tale objava predolga. Ker je rdeča nit mojega letošnjega  prazničnega ustvarjanja spet Hrestač in z njim tudi moj izziv na to temo, bom sveče prižigala na lanskem venčku, letos pa sem izdelala enega za gušt in sicer z izrezki iz kolekcije vzorčnih papirjev Mintay Home for Christmas, na katerem ne bi bilo pametno prižigat svečk. Ta papir se bo pojavil na kar nekaj mojih letošnjih izdelkih, saj sem se dobro založila z njimi. Se ve, katera podoba na papirjih me je prepričala v nakup in to že lani, a za rezanje ni bilo ne časa, ne poguma. Dobro sem se narezala papirja z množico motivov, s katerimi pa tudi nisem skoparila, ko sem jih nalagala na venček, ki je pred vami.

Zgoraj nočna izvedba fotografiranja in spodaj dnevna:

Naj še navedem, da je pogoj za sodelovanje le ta, da je venček vaše ročne izdelave, ne glede na vrsto materiala in da je pripravljen za letošnje praznike. Lahko prilepite v galerijo tudi venček, ki ste pripravile in objavile pred začetkom tega izziva. V kolikor boste z izdelavo zamujale, ali če boste preveč zaposlene okrog drugih priprav, nič hudega. Časa za sodelovanje je dovolj, do konca tega leta. Če vaš venček izpolnjuje tudi pogoje v Klarini omari, pa mirne duše prilepite tudi tja. Kot je tale moj, ki vsebuje Hrestača in božične zvezde, ki sodijo v rožno deželo. Tako je tale objava hkrati tudi inspiracija za moj izziv  na temo Hrestač- Klarina omara, kjer je še dovolj praznih polic. Na Mizo adventnih venčkov pridete s klikom na zgornjo povezavo, ali s klikom na sličico na mojem desnem traku.  Seveda sledi kakšna nagrada.

Postopek izdelave:

2. Povabilo

Sedaj pa sledi še eno povabilo in sicer k sodelovanju na blogu z izzivi Scrapping4fun, kjer se danes začenja izziv št. 206 na zelo privlačno temo v tem času:  Winter / Christmas in kjer s svojim adventnim venčkom sodelujem kot gostja.

Sponzor tokratnega izziva je Polka Doodles.

Čast gostovanja me je doletela z izborom na izzivu, kjer sem sodelovala z naslednjo voščilnico. Imela pa sem dvojno srečo pri njih,  saj sem bila tudi izžrebana in prejela čudovito nagrado sponzorja takratnega izziva Love from Lizi iz Londona. To je voščilnica, ki je bila izdelana po mojem letošnjem premoru pri papirčkanju in je bila všeč tudi komisiji pri 52cct. Trojno nagrajena torej.

Lep pozdrav do prihodnjič.

Sodelujem:

TTCRD 23 nov
Try IT on Teusday - Winter Wonderland
The Holly and Ivy – 106 AG
Krafty Chicks - 587 All Occasion
MAVT 136 - AG - Anything but a Card
613 Avenue Create – ATG
ABC Christmas challenge
CCAYR - Wreath 
Peace on Earth 4 AG Christmas 
Crafting Heppinies - 117- AG

 

16 comments

  1. Kako si me navdušila s Hrestačevim venčkom, vau. Fantastična ideja in izvedba. Super tudi za izmenjavo idej.
    No, jaz pa nimam poguma za takšne 3d venčke in delam papirnate za vsak letni čas z manj dimenzije in jih imamo po notranjih vratih. Si kar krog iz debelejšega papirja izrežem za osnovo.
    Hvala za krasen komentar, brokat in vso tisto razkošno vzdušje in okrasje ter barve sem imela v mislih, ja. Tako lepo si napisala.

    • Tudi tebi hvala za komentar in torej, prav gotovo boš našla kak venček za mojo mizo, saj dimenzija ni pomembna, važne so ideje, izvirnosti, uporabljen material.

  2. What a labour of love!! Amazing project! Love love love this. That’s a lot of die cutting but worth your efforts. 🤩 So happy you played along with Krafty Chicks Challenge this week.
    Diane – DT

  3. This is beautiful.
    Thank you for entering our Anything Goes Challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Hugs Sheryl xx
    TTCRD DT

  4. Beautiful!!! Thanks so much for participating in our CHRISTMAS CRAFTS ALL YEAR ROUND challenge!!! Can’t wait to see you participate again in our next challenge!! Have a happy crafting day!! Stay safe and healthy!!
    *Sorry for being so late commenting but please know that I have checked out your project and appreciate you entering my challenge!!!
    Deanne at A Little Bit O’ Paper

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.