Gostja na 52CCT z rose gold St. Nickom

S tole voščilnico sem prepričala ustvarjalni team na blogu 52 CCT, da so me povabili v goste. Z veseljem sem se odzvala njihovemu vabilu, saj je to blog z izzivi, ki vedno pritegnejo mojo pozornost in na katerem zelo rada sodelujem s svojimi izdelki. Všeč mi je tudi njihov urnik, saj me nov izziv vedno pričaka ob sobotni kavici, potem pa se ga, če je le mogoče lotim čez vikend. Njihove Teme, Tehnike, Barve in Skice se vedno lepo kombinirajo tudi z ostalimi izzivi. Jaz pa se po njihovi zaslugi velikokrat preselim iz svoje cone udobja in se lotim nečesa, kar nikoli ne bi zraslo na mojem zelniku.

Ta teden bomo na njihovem 10. izzivu leta 2021 ustvarjale po barvni lestvici:

Siva+rožnato zlata+bela

(grey+rose gold+white)

Občudujem rose gold odtenke, tako zelo, da sem imela eno leto vso praznično dekoracijo v tej barvi. Celo ujemajočo bundo sem si kupila. Čisto po naključju sem pred kratkim v Tediju kupila metallic papir in sekvenčke ravno v tej barvi.  Z naslednjo voščilnico pa vas prisrčno vabim, da se poigrate s to barvno kombinacijo tudi ve in se nam pridružite na izzivu.

Sivo barvo sem uporabila za ozadje, ki sem ga izdelala na akvarelnem papirju v vodni tehniki z distres Oxide -iced spruce-. Na ozadje pada sneg iz 3d fiber paste. Take zanimive packe pridejo z uporabo Stencila THS 021 – Speckles.

Set rezalnih šablon Sizzix 664198 Jolly St. Nick uporabim le redko, samo za posebne priložnosti, ker sestava iz množice delcev terja kar nekaj časa in potrpežljivosti. Naredila sem ga v izbranih treh barvah. Darilce ki ga nosi in napis sta iz seta Sizzix 662581- Festive set. Za tri pikice na i pa še sekvenčki.

Spodaj je nočna izvedba voščilnice, kjer pa pride siva barva v njenem čisto pravem odtenku, od rosegold pa ostane smo gold. Ja, čisto zares je to ista voščilnica.

Sedaj pa vas vabim, da pokukate na 52CCT in si ogledate še predstavitvene izdelke članic ustvarjalenga tima. Potem pa imate en teden časa, da se pridružite s svojim izdelkom v njihovi galeriji.

Sodelujem:

ABC Christmas Challenges E, F and G (F-Father Christmas, G-gift)

Christmas Craft All Year Round – MARCH Challenge-Something that starts with E and/or F (F-Father Christmas)

Merry Little Christmas –MLCCB #32 – March Anything Christmas Goes

LTC CB #56 – March Anything Goes

MIU CB #47 – Anything Goes + Inlaid Die Cut

LTS CB #143 – Anything Goes

TTCRD- Anything Goes March 9th 2021

CTBUG – Challenge at Bugaboo -ANYTHING GOES

613 Avenue Create –MARCH 2021 CHALLENGE #3 – ANYTHING GOES

21 comments

  1. Vau, tole pa je voščilnica in šablona. Osupljiva z vsemi detajli.
    In ja, te čisto razumem, tudi jaz, karkoli je kje v rose gold barvi, kupujem, že od gimnazije dalje ena mojih najljubših barv. Čestitke za gostovanje, povsem zasluženo.

  2. magnifique , j’aime énormément ce dies, ta carte est superbe, merci d’être notre guest designer cette semaine, biz

  3. Great card, and a really innovative way to use our colour selection. I bet putting all those die cut pieces together is a bit of a job, but he looks magnificent, so worth it! Thanks for Guest Designing for us at 52CCT this week.

  4. You have done Tim’s die good justice. Amazing card. I am always surprised by light’s effects on photography. Thank you so much for sharing with us at Love to Craft Challenge. We hope you continue to play with us!  XOXO, Aimeslee LTCCB DT http://paper-paisleys.blogspot.com/

  5. This is such a cute Christmas card! I love the Santa. Thank you for your lovely entry at Love To Scrap! Challenge Blog! Hope to see you again soon!! HUGS!
    Ann DT

  6. Fabulous card – what a lovely jolly Santa!
    Thanks so much for playing at the ABC Christmas Challenge, but please make sure you follow our exact themes (this month they were: E for Elf, F for Fir Tree & G for Garland).
    Helen x

  7. Sweet card!! Thanks so much for participating in our CHRISTMAS CRAFTS ALL YEAR ROUND challenge!!! Can’t wait to see you participate again in our next challenge!! Have a happy crafting day!! Stay safe and healthy!! Deanne at A Little Bit O’ Paper

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.