Zaključek prazničnega izziva 2022 pri ArtMBR

Težko je verjeti, da je konec našega prazničnega druženja na mojem izzivu. Zelo sem hvaležna, da ste se nanj odzvale in da med izdelki občudujem prav vse ključne besede. Sama sem imela pripravljenih še nekaj voščilnic, s katerimi sem vas želela vzpodbujati, a je žal vmes posegla smrt drage svakinje in žalost je preplavila moje srce, vse praznične načrte pa prestavila za naslednjo priložnost. Počasi se pobiramo v veri, da vendarle ni vse le črno belo in da je treba živeti naprej in občudovati vse barve tega sveta. Če kaj, potem je ena izmed prvih nalog v letošnjem letu, da zaključim moj izziv tako, kot se spodobi in malo prej kot preteklo leto.

Najprej najlepša hvala

Sonji, Mojci Božič, Zvonki, Valentini B., Tini Z., Mojci Bohl in Majdi

za vse gnomčke, ki ste jih poslale v mojo deželo palčkov:

Z izzivom črno bele voščilnice sta se spopadli Mojca Božič in Majda:

Tini ni zmanjkalo idej z ustvarjanjem kara:

Posebno veselje je v mojo galerijo prinesla Adrijana s svojimi Hrestači:

Prav nobenega dvoma ni, da ste si vse zaslužile mojo posebno omembo, ampak glede na to, da imam posebne nalepke, je prav, da jih podelim nekaterim izmed vas.

Najprej poglejmo, katera je že s tem, da je sodelovala, izkoristila možnost pridobiti nalepko z žrebom:

Tina prilepi si mojo značko:

Naslednja nalepka pripada ustvarjalkam, katerih izdelke sem izbrala kot najlepše izmed posameznih ključnih besed gnomi, karo, črno belo in Hrestač.

Mojca Bohl, Tina Z., Majda in Adrijana, vaša je naslednja nalepka:

Če še malo obrazložim moj izbor: Mojca Bohl je uporabila dva gnomčka in zanju pripravila celo garderobno omaro različnih svečanih oblek. Njena interaktivna voščilnica z zlato opravo pa krasi tudi mojo poličko v fizični obliki. Sam gnomček pa je na posebni fedrci, ki širi posebno nagajivo noto. Tinin karo je nekaj posebnega, saj je embosiran. Majda me je navdušila z reciklažo. Dokaz, da za izdelavo motiva s katerim izzivam ni potrebnega nobenega posebnega pripomočka. Uporabila je tudi odtis gnomčka iz kuverte, v kateri sem letos pošiljala voščilnice. Adrijana pa enostavno pomete s svojim projektom bogato okrašenih tagov, pri izdelavi katerih smo jo spremljali pred prazniki. Seveda je na njem tudi moj ljubljeni Hrestač.

Posebna zahvala še Mojci Božič, Mojci Bohl in Tini Z, za promocijo mojega izziva z objavami mojih nalepk. Med izdelki v moji galeriji pa so tudi nagrajenke na drugih izzivih.

Za vse svoje številne vnose, na katerih je pokazala veliko izvirnosti, za promocijo mojega izziva ter za voščilnico z gnomom in priloženimi znamkami, ki jo je poslala tudi v moj dom, pa posebej nagrajujem Tino Z. in sicer z naslednjo nalepko. Kar tri nalepke si si prislužila. Pričakuj pa tudi eno skromno pozornost od mene.

Dokler ne grem v penzijo, pa se bom vsekakor trudila, da še pripravim kak izziv in s to mislijo vam pošiljam en čvrst ustvarjalski objem.

 

Še preden pa se poslovim, naj dodam še utrinek iz moje letošnje dekoracije, kjer so prevladovali gnomčki, belo črna kombinacija. Drevešček,  je bil tokrat svetleča cvetoča jablana z jabolki, okraski, ki sem jih kupila na Čopovi v času študija. To pa je že veliko, veliko let nazaj:

Svečke smo letos prižigali le Damjani v spomin, tagi z gnomi, ki sem jih letos izdelala v velikem številu in bi morali potovati skupaj z darili k vsem mojim dragim, pa bodo počakali doma do druge priložnosti. Ja, tudi to je del življenja.

3 comments

  1. Draga Magda,
    hvala za vsakoleten navdih in izzive, s katerimi naš popelješ iz naše cone udobja. Hvala tudi za tvojo značko, z veseljem jo delim na svojem blogu.
    Čestitke vsem sodelujočim, krasne odgovore ste pričarale 🙂 Tale naš ustvarjalen svet je res eno samo veselje.
    Pridejo pa vmes tudi težki trenutki, kot pri tebi Magda. Tam za mavrico se en dan srečamo vsi, do takrat pa ohranjajmo spomine na vse naše drage, na dragocene skupne spomine, ki so nas oblikovali v osebe, kot smo ta trenutek.
    Objem, Majda

  2. Draga Magda ❤️ Najprej iskreno sožalje ob smrti tvoje svakinje.

    Sem pa zelo vesela, da si moje ustvarjanje v decembru spremljala tudi na FB. Lepo se je bilo družiti in z največjim veseljem objavim značko na svojem blogu. Hvaležna 🙏

    Tudi jaz ti pošiljam en velik ustvarjalni objem, Adrijana

  3. Draga, Magda!
    Najprej en velik HVALA za vsakoletni decembrski izziv, s katerim nam polepšaš praznične dni. Nas navdihuješ in izzivaš, da poskusimo kaj novega ter da se skupaj zbiramo pri tebi. Z največjim veseljem se pridružim, ko le lahko. Tokrat mi je uspelo s prazničnimi škratki in vesela sem, da sem jih lahko pokazala med vse ustvarjalke.
    A življenje ima za nas svojo pot in pridejo k nam tudi tihi in žalostni dnevi, ko nam ostanejo le skupni spomini na ljudi, ki so odšli od nas. Shranimo jih v srcu, tam bodo ostali za vedno. Tolažeč objem in vse dobro želim.

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.