Škatla presenečenja Home for Christmas in Gostja pri Craftalnici

Nadaljujem z ustvarjanjem na temo Hrestača in s papirčki Mintay – Home for Christmas. Pri Craftalnici so me povabili k sodelovanju na njihovem štirinajst dnevnem izzivu  #300 na temo – ŠKATLICA PRESENEČENJA.

Moja škatlica je že odrasla oseba, saj je posamezna stranica dolga kar 6 inchev, to je okrog 15 cm, toliko, da gre na posamezno stran cel list iz malega bloka vzorčnih papirjev. Porabila sem jih 9. Škatlico sem izdelala sama in ta del mi je vzel največ časa. Pokrov je na stranicah dvojni, tako, da je res robusten. Okraševanje pa je bilo ena sama uživancija.

KLIKNI

Notranjost je izdelana tako, da predstavlja dnevno sobo s kaminom. Na treh stenah visijo praznične slike. Izdelane so iz posebnega lista v velikem bloku kolekcije HFC in okvirjene s pomočjo TH šablone za okvije z nazobčanim robom. Vsaka stena si zasluži posebnega ogleda.

Venček na tleh je večplasten, bogato obložen z na roke izrezanimi motivi iz posebnega lista iz velikega bloka. Izdelan pa je tako, da se ga lahko začasno sname in je narejen s pomočjo magnetkov. Tudi Hrestač je spodaj namagneten in se ga lahko premika. To je namenjenu “špilčkanju” in iz praktičnega razloga, da se v škatlico pospravi kar zajetna škatla s čokolatini ali kakim drugim darilom, venček in Hrestač pa se začasno položita na vrh, pred zapiranjem škatle.

Še zadnji dve zunanji steni:

Pridružite se izzivu, potegujte se za nagrado, za navdih pa si oglejte izvirne voščilnice ostalih članic tima.
127486988_755210558541455_3365381255958375923_n.jpg
Sponzor izzivov v Decembru je Darilnica Klavdija
57503813_10156179715983587_531221290544005120_n.jpg
S prikazano škatlico na temo Hrestača, pa vas ponovno vabim tudi v Klarino omaro in k Mizi adventnih venčkov. Na drugo adventno nedeljo spet žrebam.
Sodelujem:
Metuljčica- Osmi veselodecembrski izziv - vzorčni papir
Double D- JOY
Bastel traum -107- Geshenke
TTCRD - 30. nov
Crafting Heppinies -118- AG
CCAYR - dec -X,Y,Z- Xmas
Inkspirational - 253 plaid
Scrapping4fun- Winter /Christmas (I am GD)
613 Avenue Create – ATG
Try IT on Teusday - Winter Wonderland
Najlepši par - december 2021 - rez. šabl. voščilo na vrhu škatle
Mix IT UP - 56 AG -
LTS -65 AG-
MLC -41 AG-

15 comments

  1. Uau Magda, tvoja škatlica je naravnost čudovita. Kako dobro si pa ti porabila te papirje… Kar ne morem se nagledati te perfekcije!!! Navdušena!!!

  2. Najprej hvala za prelep komentar, ki si ga pustila pri meni. Več kot strinjam se s predhodnicami. Ta dnevna soba je tako lepo opremljena, da bi se človek res par preselil vanjo, kot je zapisala Helena. Toliko enih popestritev si dodala, pa vse tako lepo pašejo. Tudi nas sem več kot navdušena!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.