Srčni mišji kralj

Če sem se že vpisala v letošnjo Malo šolo prazničnega ustvarjanja – MŠPU  s Tino in Vladko, potem je prav, da naredim tudi domače naloge in da bom dobila potrdilo, da sem opravila  9. razred. Ni dvoma, da sem spremljala vse učne ure, za domače naloge pa je potrebno malo pridnosti in vztrajnosti. Se splača, saj nastane praznična voščilnica, ki se je sama ne bi nikoli spomnila. Sem pa vendarle malo poguljofala in združila pri izdelavi dve domači nalogi. Uporabila sem nepraznični -bolj nenanvaden predmet, čeprav je mirne duše lahko prazničen in sicer kanglico. Napolnila sem jo z zelenjem, ki mi ga je ostalo od projekta, ki bo s posebnim razlogom objavljen v petek (če pokukate na desni trak zgoraj na mojem blogu, boste videle namig). Razne praznične vejice sem senčila z belo akrilno barvo (na podlagi dovoljenja, namesto tempere). Nisem skoparila, saj sem želela močno zasnežitev, pa sem zasnežila še zeleni okvir in kanglico.

Da je praznični aranžma še malo bolj nenavaden, sem ga okrasila s srčki, ki se pojavijo na večini letošnjih izdelkov naših učiteljic. Ker pri meni ne sme manjkati nekaj na temo Hrestača, da vas lahko spet povabim v svojo galerijo, pa tukaj nastopa Mišji kralj, ki pa nima sablje v roki, ampak vejico in pomaga krasiti prizorišče za pravi boj. Dajmo mu še malo upanja, da bo letos zmagal. Seveda s figo v žepu. Veliko setov rezalnih šablon najlepšega para sem uporabila pri tej voščilnici. Kako lepo se dajo pokombinirati. To je seveda tudi znanje, ki sem ga pridobila v MŠPU. In tole senčenje s tempero in gobico je tudi zakon. Brez Tima Holtza pa tudi težko gre skozi pri meni. Tokrat je poskrbel za štampiljko za ozadje in praznično zelenje. Mišji kralj pa je iz kolekcije Nutcracker Sare Davies.

Joj, koliko govorim. Se kar poslovim, vas zopet povabim k sodelovanju v mojem prazničnem izzivu in polnjenju Klarine omare in pa tudi v čudovitem Osmem veselo decemberskem izzivu pri Metuljčici, ki je že najavljen in se odpre za sodelovanje  v sredo 1.12.2021. Pokukajte tja, ne bo vam žal.

Sodelujem:

MŠPU 9/21- 8,9 nepraznični motiv, tempera
TTCRD AG 23.nov 
Najlepši par- Galerija meseca novembra -razne rezalne šablone NP
Jingle bells - Inspiracija v banerju
Try IT on Teusday - Winter Wonderland
Peace on Earth 4 AG Christmas 
Rainbow Stuningly Sage
Crafty Animals - 56
Sweet stampers -62 Christmas
The Crafters coffe 278 Male
The Holly and Ivy – 106 AG

16 comments

  1. Hvala za najavo veselo decembrskega izziva in za čudovito voščilnico v mojih barvah. Prav srčno se počutim ob branju tvoje objave. Pridna učenka si bila. Všeč mi je čisto vse, od ozadja, kangljice, zelenja, srčkov in seveda to, kako vedno zadostiš večim izzivom hkrati.

  2. Thank you for entering our Anything Goes Challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Hugs Sheryl xx
    TTCRD DT

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.