Snežna krogla – Snow globe

Pri izdelavi te voščilnice me je vodila želja, ustvariti snežno kroglo z uporabo Sizzixovega seta rezalnih šablon 661603 –Snowglobe tako, da bodo barve čimbolj podobne tistim na original ovitku. K sreči imam doma Blok Craft core papirja Tima Holtza, v katerem sem našla ustrezne odtenke, hkrati pa sem lahko uporabila tehniko brušenja papirja, čemur je namenjen te vrste papir. Kar nekaj potrpežljivosti in natančnosti je potrebno, da ustrezno sestaviš vse posamezne dele hišic, ki so zložene v praznično vasico. Posebno pozornost sem posvetila izdelavi ozadja – notranjosti snežne krogle – v akvarelni tehniki. Želela sem, da namesto bleščic v krogli lebdijo puhaste snežinke. To sem ustvarila s pomočjo stencil šablone THS Speckles in Glitter snow paste. Za napise sem uporabila rezalne šablone in štampiljke. Da je voščilnica še bolj bogata, sem izdelala še podlago, ki sem jo spustila skozi embossing srajčko z napisi. Pri prvi sem na leseni del snežne krogle napis odtisnila in posula z embossing prahom ter ga toplotno obdelala, pri spodnji pa sem napis izrezala s šablono.

Recimo, da mi je uspelo.

 

Sodelujem na:

52 Christmas Card Throwdown – snow globes

613 Avenue Create – 11 AG 

christmas cards all year round-something-that-starts.html -Snow Globe

Bastel Traum – 106 Christmas

Through the Craft Room Door challenge: 19/10 anything goes

ABC Christmas Challenge U and V  -under the tree

The 12 month of chr Challenge #82: Twist…SNOW GLOBES

LTCCB #63 – October Anything Goes

 

8 comments

  1. Your card is absolutely gorgeous!!! Thanks so much for participating in our CHRISTMAS CRAFTS ALL YEAR ROUND challenge!!! Can’t wait to see you participate again in our next challenge!! Have a happy crafting day!! Stay safe and healthy!!
    *Sorry for being so late commenting but please know that I have checked out your project and appreciate you entering my challenge!!!
    Deanne at A Little Bit O’ Paper

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.