Metulji

Na treh izzivih želijo imeti metuljčke, zato je bil zadnji čas, da uporabim set štampiljlk Docrafts za sestavitev metulja – Build a Butterfly PMA 9073202. S štampiljko se izdela odtis celotnega metulja, potem pa še 4 sestavne dele, ki se jih pobarva enako kot osnovni metulj, izreže na roko in potem takole večplastno sestavi. Je kar nekaj dela z barvanjem z alkoholnimi flumastri in izrezovanjem na roko, ampak čaka te čudovita nagrada, ko 3D zlagaš posamezne plasti skupaj. Metulj je tak lepotec, da si zasluži posebno ozadje, zato sem se tudi pri tem potrudila. Izdelala sem akvarelno ozadje z distress Oxidi, nanj položila še okvir iz ravno tako akvarelno izdelanega papirja v koralni barvi in izrezanega s pomočjo izreze Najlepšega para. Ker je v setu štampiljke tudi čudovit napis, sem ga seveda uporabila in sicer tako, da sem ga odtisnila na pavs papir. Pri tem sem bila malo inovativna. Ob množici embossing prahov, ki jih imam na zalogi, nisem našla ustrezne barve, zato sem enostavno zmešala tri odtenke in .. bila presenečena nad rezultatom. Lahko bi si olajšala delo in uporabila barvno blazinico in prozoren prah, ampak prav želela sem si bolj grob izgled, ki mi je uspel z mešanjem grobih prahov.

Takle metulj v resnici obstaja in ima zelo lepo ime – dnevni pavlinček ter sodi v skupino t.i. pisančkov.

Tako sem bila navdušena nad akvarelnim ozadjem in okvirjem, da sem izdelala še dve voščilnici. Na prvo sem položila dve plasti metulja iz Sizzixovega seta 661802.

Na naslednjo voščilnico pa sem položila samo osnovno plast metulja, ker sem želela poudariti ozadje in izdelati CAS voščilnico.

Sodelujem:

BT Bastel traum #99- Butterfly

MTC –#12 Butterflies

Alsorts – Butterflies

TTCRD – AG 13 apr –

Dream Factory #91- Broken Circle (tatoo, metulj, krogi)

Najlepši par- Galerija meseca aprila – Okvir

Krafty Chicks #555– CAS

613 Avenue create #4 – AG/ In the Garden

Crafty Animals – AG 49 – Butterfly

Digi Doudle –Challenge #37- stamp Butterfly

Sweet Stampers- Lots of Layers (stamp Build a Butterfly)

Cupcake Inspirations #516 Dreaming of Summer-

LTCCB#57 April AG

LTSCB #144 – Spring Forward

Moving Along With The times 129 – Animals/Birds

Crafting Happinies – 92- AG-

25 comments

 1. Uau, vse metuljčkaste voščilnice so čudovite, a ta prvi sestavljen metulj je pa neverjeten. Uau! Moram raziskati kako si to naredila in kake štampiljke so to… Navdušena!!!

 2. Your butterfly is just gorgeous, I love the colours..fabulous..
  .
  Thank you so much for joining in with us at 613 Avenue Create..hope you will play along again..

  Luv CHRISSYxx

 3. What beautiful butterflies! Especially the first looks so deceptively real so that I had to look twice! Great coloring!!! Your third card has its charm too. The little butterfly stands out very nicely against the great background! Thank you so much for joining the Dream Factory this month too! Hugs, Rosi

 4. These butterfly-cards are amazing!
  Thank you very much for joining us a the bastel-traum Challenge.
  Hugs and good luck
  Karin Ilg
  DT bastel-traum challenge

 5. WoW! Čudovite voščilnice z metulji. Prvi izgleda kot da bi bil čisto pravi, navdušena nad več plastno sestavo in barvami. Tudi ozadja so čudovita. Hvala, da si se nam pridružila pri izzivu na blogu Dream factory, kjer sem tokrat gostja.

 6. Oh wow.. Love your stunning butterfly! It`s pretty cool!
  Thanks for joining us at the Dream Factory Challenge this month!

  Hugs,
  Conny

 7. Beautiful butterfly. Love the design and colours of your card. Thank you for joining our anything goes challenge at Through the Craft Room Door this week. Judy DT

 8. Wow! This is gorgeous! I love the background is wonderful and the red butterfly with the frame adds to much to it. Beautiful!! Thanks for joining the challenge at the Love To Craft Challenge Blog. Dorlene DT LTCCB

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.