Okrogle v steampunk stilu

Obožujem steampunk stil, a se ga glede na količino pripomočkov čisto premalokrat lotim. Tokrat so me izzvali in zarožljali so zobniki, na katere najprej pomislim, ko se srečam s tem izrazom.

Najprej sem si izdelala eno lepo število zobnikov s pomočjo seta rezalnih šablon Sizzix 661184 – Gearhead. Izrezala sem jih iz eko kraft papirja in sicer dvojno ter jih senčila z Walnut stain distres blazinico. Nato sem jih poudarila z Aged bras Metallic voskom Finnabair. Joj kako nebeško diši.

Osnovo za voščilnico sem izdelala z velikimi krogi Spellbinders in sicer tako, da sem na prepognjen papir krog položila malenkost nad rob in tako se lepo oba dela voščilnice držita skupaj na prepogibu. Čez to osnovo sem nalepila še en krog, tako, da se ta trik pravzaprav sploh ne opazi. Sledi še en manjši krog v rjavi barvi, nato še en bel, na katerega sem najprej v krogu prilepila zobnike in žepno uro. Ni slučaj, da sem tudi za glavni motiv uporabila globus, ki je že sam po sebi poln krogov. Tega sem odtisnila s štampiljko in ga na roke izrezala, ter 3D prilepila na voščilnico.

Imam dva seta Viva decor prozornih štampiljk Gentelmen in Golden Memories, ki nudita zelo primerne odtise in hitro je nastala še ena moška v steampunk stilu, pri kateri sem tudi uporabila bolj okrogle oblike. Krog sem embosirala skozi  srajčko z zobniki in ga senčila z zlatim in bakrenim voskom. Tega sem nato prilepila na osnovo, predhodno potiskano s kotnimi štampiljkami. Naložila sem nekaj zobnikov, nato pa okrasila voščilnico z motivi v steampunk stilu, ki so odtisnjeni in obrezani na roke.

Vse sem porabila. Slikala sem jih še v surovi barvi.

Ker je toliko krogov lepim na izziv  Make the Cards Challenge #4- Krogi

The Male Room – Challenge #147 – Steampunk

https://makethecardschallenge.com/wp-content/uploads/2020/12/Circles-1187x1536.jpg https://artmbr.files.wordpress.com/2021/02/028d0-anything-goes.jpg  https://artmbr.files.wordpress.com/2021/02/07072-headerresized.jpg https://artmbr.files.wordpress.com/2021/02/fae62-mixitup2bblog2bheaderxxx.jpg

Scrapping4fun 186-AG-

MIUCB #46 – Anything Goes + Fancy Fold

TTCRD- Anything Goes Challenge February 16th 2021

613 Avenue create – Challenge #2 – February 2021 – Anything Goes

 

12 comments

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.