Na drugi obisk v Veselo hiško

Dekletom iz Vesele hiške je bil všeč moj večplastni bel snežak in so me spet povabile na obisk. Tokrat s sabo nosim Mixed media hišico, ki sem se jo naučila pobarvati in okrasiti na Artovem Kreativnem tednu v Mariboru pred tremi  leti na delavnicah z Agnieszko Cebula. Spodaj prikazana hišica je že četrta, bila pa je dolgo kot polizdelek, ki je čakal name, da ga dokončam. Ideja, da nesem na obisk kar hiško, mi jo je pomagala okrasiti do konca.

Tokrat sem za osnovo uporabila leseno hiško iz Tedija, od koder je tudi lesena ptičica. Pobarvala sem jo s tekočimi barvami in senčila z gosto belo akrilno barvo. Streho krasijo zeleno pobarvana gaza in sizal. Rožiče sem izdelala iz foamirana  in jih senčila s tuši v odtenkih vijola barve.  Vejice so iz narave.

Še malo polkamenčkov  in manjši kupček dekoracije pri tleh.

Ne bom vas več zadrževala, vabim vas na druženje v Veselo hiško.

Sodelujem:

MIUCB #46 – Anything Goes

Crafty Friends Challenge #149 – Animals or Birds

Crafty Animals – #47 Always Anything Goes but Must include an Animal.

6 comments

  1. Vsi detajli -rožice, bunkice (šele zdaj sem videla, da so to pobarvani kamenčki…vsaj upam, da vidim prav??) so tako dovršeni, da jih je res veselje pogledati ;čeprav…..mene si že na začetku kupila z barvo….čudovita je !!!!
    P.S….kar se pa ameriških krofov tiče….samo skup zmešaš maso in daš hajat…to je vsa kunšt!!!!!! Se pa strinjam s tabo….hitreje se pojedo, kot se naredijo!!!!

  2. Uau Magda, kako sem spet vesela tvojega obiska. Tako lepo hišico si nam prinesla pokazat, da se je kar ne morem nagledati. Tako lepe barve, toliko detajlov, taka svežina in prava pomlad veje iz nje. Bravo! Navdušena!

  3. Hello… Thanks for joining our challenge with your lovely bird house project… Please join us again next time at Crafty Friends. Good luck in the draw!
    Diane Louise [Team Leader for Crafty Friends Challenge Blog]

  4. Draga Magda, oprosti ker na obisk zopet prihajam z zamudo…Si me sezula že z barvo, kaj šele z izvedbo – res fantastičen predstavitveni izdelek v Veseli hiški :). Vsega je ravno prav in dejansko izpade naravno kljub barvni paleti in izbiri materialov – všečkam do neba in nazaj ;)!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.