Obožujem filme – I love movies

Veliko stvari rada delam. V prostem času, če se le da ustvarjam. Ko pa sem bolj lenobna, pa je moja pogosta izbira ogled filma. Tokrat sem združila zadnji dve veselji in ustvarjala v duhu filma. Trenutno poteka pri Dream factory challenge blog izziv na temo filma Operation Arctic pri katerem tudi gostujem. Nad temo sem bila tako navdušena, da sem ustvarila še eno voščilnico z glavno vlogo polarnih medvedkov na severnem polu. Prikazala sem jih na filmskem traku in na filmski zvezdi. K uporabi zlate folije pa so me vzpodbudili pri 52CCT, ki želijo metalic papir.

Uporabila sem kvadratno Anitas belo osnovo za voščilnico. Nanjo sem položila belo podlago iz bisernega papirja, izrezano z rezalno šablono Najlepšega para Kvadrati s šivi. Iz istega seta je tudi manjši okvir. To podlago pa sem spustila skozi strojček z embossing srajčko Craft Concept Starry night. Pri eni izmed voščilnic je le ta ostala bela, pri dveh pa sem srajčko najprej pobarvala s -Stormy sky Disstres blazinico. Ugotovila sem, da je pri srajčkah, ki imajo večje motive, dobro barvo nanašati z valjčkom, da se ne obarvajo še deli, ki jih ne želimo obarvati.

Glavna dva motiva sta filmski trak, ki je Spellbindersov – S3 026 in Sizzixove 657567– zvezde, izrezane iz zlate folije Bringmann gold silber 180/20. Polarni medvedki in napis Hello dear so iz seta MFT 1008 – Polar Bears Pals in ustrezne štampiljke. Spet sem se igrala s polarnim sijem in morjem za ozadje. (Fossilized amber, evergreen bough, stormy sky, vilted violet, chipped saphire, tumbled glass, salty ocean – uporabljene blazinice Ranger). Šale sem barvala z alkoholnimi Copic markerji.

Naslednja je nedolžna in brez napisa.

Nastal je tris, ki ga na spodnjih fotografijah kažem v različnih pogojih slikanja in vsaka kaže svoj učinek.

Sodelujem na:

52 CCT – metallic papers

https://artmbr.files.wordpress.com/2021/01/057c5-jan2bstash.png

Dream factory kot gostujoča na temo filma Operation Arctic – GD  Vabim k sodelovanju.

Scrapping4 fun izziv št. 184 karkoli – AG (Anything Goes), kjer sem tudi med GD in vabim k sodelovanju.

The Male Room – Animals

v galeriji meseca januarja 2021 Najlepšega para (kvadrati s šivi, napis Srčno)

Tudi pri Craftalnici poteka izziv na temo AG – karkoli, zato svojo voščilnico prilepim tudi tja.

ABC Christmas – A – for Advent.

 

14 comments

 1. tvoj severni sij prav sede v ta zlati okvir. Fantastično si sestavila voščilnico in združila toliko izzivov. Tudi zvezdno ozadje je fenomenalno.
  Želim ti lep dan.
  Danica

 2. You really rock the challenge Magda!!! First with your magical GD creation, and then with these awesome cards where even the star and the filmstrip are on it!!! Truly gorgeous! Thank you sooo much for supporting the Dream Factory in such an inspiring way!!! Hugs, Rosi

 3. Krasna serija voščilnic. Metalni papir jih naredi še lepše. Hvala da si se nam pridružila v Craft-alnici.
  Hvala tudi za obisk pri 52CCT.
  Goga

 4. A Fabulous card, wonderful design and beautiful details. Love the the 3 different versions and their sheen. Thank you so much for joining us in our Animal challenge at The Male Room Good Luck and I hope you will join us in our next challenge.
  Faith DT

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.