Bel snežak

Ustvarjati v belem je resničen izziv. Pod vsakim kotom fotografiranja nastane drugačna belina, a pod nobenim tista prava. Še enkrat sem se preizkusila in pri meni je nastal tale snežak iz bisernega papirja, ki je še posebna kategorija pri slikanju.

Moja voščilnica ima veliko plasti. Set rezalnih šablon Najlepšega para Vesela pošta se bo pri meni kmalu skrhal, ker ga vedno znova in znova vzamem v roke. Notranji okvirček sem trikrat izrezala, tako, da pride zelo izrazit okvir, v katerega sem vložila pravokotnik, predhodno zasnežen s pomočjo uporabe embosirne srajčke. Na vse to pride glavna zvezda – Tim Holtzov colozize gospod snežak Sizzix 664230.

Ta je šele 3D, saj sem med posamezne plasti lepila s 3d blazinicami. Prvič sem uporabila šablone snežaka in ni tako zelo kompliciran, učinek pa fantastičen. V moji košari pa je pristal lani, ko so imeli v Beadsiju 50% popust. Že vidim, da pri meni ne bo manjkalo snežakov, tudi, če zunaj ne bo ustreznega materiala za prave. Mini voščilo na zastavici Najlepšega para je kot pikica na i celotni voščilnici. Naslednji odtenek bele je nekje najboljši približek dejanskemu. Ni pa vidne prave dimenzije.

Da je res biserni papir in voščilnica močno dimenzionalna, se vidi le pod določenim kotom ali s pomočjo luči.

Sodelujem pri:

Vesela hiška januarski izziv 2021 – bela kot sneg

Christmas 24 challlenge – izziv št. 26 – belo na belo

v galeriji Najlepšega para – Okvirji
Craftalnica- 277- AG – Karkoli
Scrapping 4fun-  Challenge 184 AG – karkoli,  kjer tudi gostujem in vas še posebej vabim k sodelovanju

ABC Christmas – A – for Advent.

11 comments

 1. Wow! That’s absolutely stunning! Love the snowman against the snowy background and the super frame dies. Great work. Thanks so much for playing along with Christmas 24 Challenge. Deborah, DT.

 2. Wau Magda, ta snežak je pa res zažarel v vsej svoji belini. Kot praviš je biserni papir res velik izziv za ustvarjanje in ima prav posebni efekt. Toliko različnih struktur in oblik je na tvoji voščilnici, da sem rabila kar nekaj časa, da sem si vse podrobno ogledala.
  Ta snežak ima res ogromno elementov za sestaviti predno prideš do celote. Zato pa je tako poseben.
  Fantastično voščilnico si nam pokazala.
  Želim ti lepo nedeljo.
  Danica

 3. Ooo, tole pa je res ta prava belina! Sem mislila, da se voščilnice z samo belo barvno ne da narediti lepe, a tebi je uspelo in še čudovita je! Hvala za obisk v Veseli hiški in naj ti snežak prinese srečo. Objem, Veana R. DT

 4. Uau, kako zelo čudovita voščilnica. Že dolgo občudujem tega snežaka iz premnogih plasti… Navdušena sem tudi nad vso belino brez drugih barv. Prava krasotica. Hvala, da si s svojo mojstrovino obogatila galerijo Vesele hiške.

 5. Vau! Pri tolikih plasteh lahko z uporabo samo belih papirjev ustvariš čudež. Tvoja voščilnica s snežakom je res čudovita. Hvala, ker si z nami v Veseli hiški. Objem, Sonja

 6. Se strinjam učinek je prekrasen. Noro všeč mi je kako si sestavila popolnoma belo voščilnico, polno detajlov in res lepo vse paše skupaj. Lepo, da ustvarjaš z nami v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.