Whimsy ornaments-igrivi pisani okraski

Z voščilnico pod št. 30 tukaj sem si zaslužila povabilo v goste k Scrapping4fun in sicer na 184. izziv na temo -AG – Karkoli. Le kdo ne bi bil vesel izbora med nejlepše? Seveda sem se z veseljem lotila ustvarjanja zanje. Ker pa je izziv mamljiv, saj je tema – Karkoli, nisem imela prav nobenih težav z iskanjem ideje. Morda bo tudi vas univerzalna tema vzpodbudila k sodelovanju na njihovem izzivu.

Za izdelavo voščilnic na temo božičnih okraskov sem uporabila veliko pripomočkov Sizzixa in sicer rezalne šablone 663102- Whimsy decor, 658759- Holiday greens, 660979- Handwritten Holidays.  Okvirje sem izdelovala z rezalnimi šblonami Najlepšega para: kvadrati s šivi in Vesela pošta. Za ornamente sem uporabila papir Tim Holtz Kraft core Nostalgic Collection in skušala ustvariti prav takšne, kot so na predstavitvini sliki rezalnih šablon. Za barvno podlago voščilnice sem uporabila Tedijev barvni papir in ga obdelala z raznimi embossing srajčkami. Brez ledenih kristalčkov pri meni ne gre. Tokrat so posuti po beli zasneženi vejici.

Še ena verzija voščilnice.

Ker pri 52CCT poteka izziv na temo zvončkov, sem izdelala tudi voščilnico s tem ornamentom in uporabila zelo primeren napis XCUT- Jingle Bells.

Sodelujem torej na:

Scrapping 4fun-  Challenge 184 – Anything Goes  AG-Karkoli,  kot gostja (GD) Še enkrat vas vabim k sodelovanju.

  DiesRUs

Da sem prvič uporabila te šablone, me je nekdo moral brcniti v… Na 52cct imajo izziv januarska tema – bells – zvonči, kraguljčki in takoj je padla odločitev, da sodelujem z zvončkom iz seta ornamentov:

izziv na blogu 52CCT –Christmas Card Throwdown, ki glasi: Zvončki

ABC Christmas – B – for bells
v galeriji Najlepšega para – Okvirji
Craftalnica- 277- AG – Karkoli

Vesela sem, da sem bila vzpodbujena k ustvarjanju in da sem izdelala spet nekaj prazničnih voščilnic. Veliko ustvarjalne vneme želim tudi vam.

12 comments

 1. Pozdravljena Magda, nič čudnega, da si s to voščilnico požela nagrado. Pisani ornamenti so fantastičen okras na tvoji voščilnici. V prazničnih dneh bi lahko služili kot okras v okvirju nekje na steni, kaminu…Tako jaz vidim tvoje voščilnice 🙂
  Tudi z današnjo voščilnico si osvojila aplavz.
  Čestitke za gostovanje pri Scrapping4fun.
  Želim ti en lep prihajajoči vikend.

 2. Čudoviti sta obe. Čestitke za izbor med najlepše in za gostovanje.
  Naj se ti kar na tem mestu zahvalim za čudovit paket, ki je prispel do mene, saj se k pisanju mejla kar ne spravim in ne spravim. Paket je res bogat in zelo uporaben… modra škatlica je že prazna 🙂

  • Valerija, hvala za komentar in sporočilo, da si paket dobila. Namen darilca je, da sem te malo razveselila in nobene dodatne obremenitve. Ti kar lepo ustvarjaj in se ne ukvarjaj z mejli. Jaz pa se bom veselo pasla na tvojih izdelkih.

 3. What gorgeous Christmas cards you made, Magda!!! And even though there are lots of die cuts and embossings, they don’t look cluttered at all!! Thank you very much for playing along with us at 52CCT. Rosi x

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.