Tradicionalna Arhivska objava 2.del – prejete rojstnodn. voščilnice 2020

Toliko jih je bilo, da zaslužijo svojo objavo.

Mojca-MiaS, Mojca Božič, Tina, Metuljčica Darja, Majda, Sonja, Jerneja, Valerija. Sploh si ne predstavljate, kako ste me junija razveselile. Žal je moj rojstni dan v mesecu, ko pri meni začne cveteti sivka. Ker pa je bila lani pri meni okrogla in sem si kar nekaj dela naredila z organizacijo fešte, ni bilo časa za zahvalo na primeren način. S tole objavo pa prosim za odpustke. Naj slike govorijo same.

Se vam zdi, da moji gostje vedo, katero barvo imam poleti najraje?

Moja vintage grdenca tam nekje vmes. Potem, ko je bila totalno polna daril, pa nisem imela več časa slikat. Če bi želela poslikati in pokazati vsa darila, bi morala narediti kar nekaj objav, ampak tukaj je poudarek na voščilnicah.

Lahko, da sem katero izpustila kljub temu, da sem se potrudila vse zbrati v eni škatli.

Jerneja in Tina sta me razveselili tudi v začetku lanskega leta.

In moje navdušenje in hvaležnost naj vam bo delno plačilo in potrdilo, da ste zadele v nulo.

Nekatere ste že danes prejele mojo pošto – nagradico za sodelovanje v decemberskem izzivu, proti nekaterim pošta še potuje, ostalim oddam na pošto v ponedeljek.

Znamke prihranite zame. Težko sem prepričala poštarko, da je šla v posebno mapo poiskati filatelistične znake. In ne morete si predstavljati kakšne killer looke sem občutila na hrbtu, ker sem delala vrsto. Lažje je v tej SLO pomeriti 15 parov čevljev, kot na pošti dobiti njihove znamke. Najraje pisma ali pakete kar vrgle kar skozi frankirno mašino. Pa tako lepe znamke imamo.

Pa smo na ustvarjalni zvezi.

5 comments

 1. Hi, hi, si te predstavljam na pošti … sama grem res redko prav zaradi vrste, potem pa ostanem malce dlje, da vse uredim in vem kako izgledajo pogledi na hrbtu 😉
  Nisem pa vedela, da je bil rojstni dan okrogel, si “zaslužiš” še darilce -hvala za namig o znamkah, ti jih pošljem takoj v ponedeljek in od danes dalje bom hranila tiste iz daljnih krajev.
  Lepo, lepo bodi, Majda

 2. Spet tako lepa objava. Krasno je videti vse te krasotice na kupu. Tudi sama zbiram znamke in zato tudi sama na pošti vedno zatežim, da hočem znamke, ne onih nalepk s tehtnice… Meni pošta zgleda čisto drugače, če je na njej znamka, še posebej sem vesela, če pride kaka iz tujine. Tako tudi, ko pošiljam pošto v tujino, še bolj vztrajno zahtevam znamke, saj vem, da so punce vesele, ko dobijo naše čudovite znamke.

 3. Magda, čudovita objava in ostala sem brez besed, ko sem odprla tvoj paket. Ti si res neverjetna in pozorna, tudi s priloženim pismom, sploh ne vem, kako ti to vse uspe.
  Res, najlepša hvala, da nam lepšaš dni, tako z navdihom kot z neverjetnimi presenečenji.
  Nalepko si moram še nalepiti na blog, hvala, ker vedno pripraviš posebne, tudi to mi je všeč.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.