Zaključek izziva na temo Hrestač 2020

Drage moje ustvarjalke.

Ne vem, če bi lahko našla prave in dovolj besed, da bi vam povedala, kako zelo sem uživala z vami v decembru skozi moj izziv na temo Hrestača.

Za vsak sodelujoč izdelek sem se razveselila, bila navdušena, ob nekaterih izdelkih sploh nisem mogla verjeti, da je mogoče tako lepo, izvirno in s toliko vloženega truda poustvariti duh čudovite pravljice.

Počaščena sem bila ob vseh besedah podpore in navdušenja, ki ste ga izkazale tudi v vaših objavah, tako, da sem začutila, da smo na trenutke v čarobnem prazničnem času dihale skupaj. Izziv je zaključen, sedaj se morda že spogledujemo tudi z ostalimi temami. Vem, da bomo hkrati tam pa tam ustvarile še tudi kakšno božično.

Ker je pri meni ostalo še veliko idej in materiala na glavno temo, ki mislim, da jih moram udejanjiti in ker slutim, da bo tudi katera od vas še posegla po likih iz pravljice ali baleta Hrestač, sem se odločila, da bom konec leta izziv ponovila. Kajti videti na enem mestu toliko in tako lepe izdelke na eno samo inspiracijo je naravnost pravi zaklad.

Za zaključek naj vam najprej izrečem en velik HVALA.

V namene hvaležnosti pa sem pripravila tudi pregled vaših prispevkov po posamezni ustvarjalki. Saj je galerija dovolj zgovorna, ampak jaz rada predalčkam in tokrat sem izdelovala kolaže vam v čast.

MOJCA,

tisočkrat hvala za tvoje kvačkane igrače in križkane slike, skupaj z načrti

ter za vse ostale izvirne prispevke, vključno z vsem, kar si mi poslala na dom!

TINA,

navdušila si me s svojimi papirčki in uporabo blaga na voščilnici, s svojimi izvirnimi baletkami, vilo, rožami in miškami in seveda z množico snežink.

JERNEJA,

kljub tvojim zadržkom si mojo galerijo polepšala z izjemnimi upodobitvami. Tvoja snežna balerina navdušuje tudi na drugih blogih. Močno si me razveselila z voščilnico Klare s Hrestačem, Mijina izvedba baletke je tako sladka.

VALERIJA,

ti si me vzpodbudila, da končno razrežem čudoviti papir s Hrestačem, saj si dokazala, da s pomočjo njega lahko nastanejo čudovite, raznovrstne voščilnice.

METULJČICA DARJA

Tvoje snežne balerine tako lahkotno plešejo, ne glede na kakšen oder jih postaviš.

MOJCA (MiaS)

Najlepša možna scena plesa snežnih balerin krasi tudi moj dom v družbi treh čudovitih Hrestačkov. Kako zelo si me razveselila, si tako morala začutiti med najinimi klepeti.

LEA,

tvoj božični gozd in božične rože se tako lepo dotaknejo ene izmed tem moje pravljice.

VEANA,

s svojo osupljivo smreko in balerino,

MAJDA,

s svojim 3d hrestačem na voščilnici v tvojem stilu,

VALENTINA,

s svojim toplim Hrestačem in še bolj toplo objavo in

SONJA,

s svojimi balerinami,

vas združujem v en kolaž, čeprav si zaslužite vsaka svojo predstavitev, ampak potem bi bila moja objava res predolga. Upam, da mi ne zamerite racionalnosti.

In ko gledam nekatere iste kreacije na zmagovalnih odrih različnih izzivov, si- ne mi zameriti- pripisujem delček zaslug za navdih pri izdelkih.

Konec leta vas bom torej spet povabila na isto temo in takrat bom hvaležna, če se mi boste pridružile, tudi z izdelki, ki jih boste morda izdelale in objavile v vmesnem času.

Prav vse pa pričakujte eno malo pozornost od mene, upam čim prej.

Še enkrat hvala in velik poklon.

Čisto vse ste si zaslužile nalepko, ki si jo lahko prilepite na svoj blog.

 

10 comments

 1. vau, to pa je objava, krasen pregled si pripravila in koliko dela je vloženega vanj!
  sem ti zelo hvaležna, da si si zamislila takšen lep izziv, malce drugačen, malce poseben, spodbudil pa je ekspolozijo ustvarjalnosti.
  s svojimi poglobljenimi objavami si nam približala hrestača, tudi če ga prej nismo tako dobro poznali in lažje nam je bilo, tudi če si nismo mogli ogledati baleta v živo. smo si pa doma pogledali njegove risanke in filme, krasni decembrski večeri so bili tudi po tvoji zaslugi. hvala za vse.

 2. Zdaj sem pa jaz ostala brez besed…WAW…koliko lepih stvari si izvabila iz nas…..brez tvoje “brce”…saj veš kam…sigurno ne bi nastalo toliko čudovitih in raznolikih izdelkov…HVALA za celotno zimsko predstavo in JAAAA z veseljem ponovim tole baletno popotovanje skozi novoletni čas konec leta 2021…….Še 10 mesecev in začnemo…..

 3. Draga moja, vse čestitke za to objavo in za prikaz izbranih izdelkov.
  V tvoji galeriji so se decembra zbrale čudovite kreacije ustvarjalk, ki si jih navdihnila z izbrano temo Hrestača. Mislim, da se sama brez tvojega navdiha ne bi lotila izdelave 3D voščilnice, tako da – Velik HVALA za navdih.
  Vesela sem, da si se odločila za ponovitev teme, saj imam tudi sama še nekaj idej na to temo.
  Upam pa, da nam bo letos uspelo, da si to čarobno zgodbo ponovno ogledamo v gledališčih.

 4. Draga Magda, se kar strinajm z Mojco B. – brez tvoje brce v tazadnjo, se nebi nikoli lotila te teme. Tako pa sem tudi jaz malo raziskala, malo si mi ti pomagala pa je šlo :). Res si lepo združila naše izdelke in tako na kupu prav krasno izpadejo. Hvala, ker si si vzela čas in nas asociirala z idejami in vsemi spodbudnimi besedami. Z veseljem se bova z Mijo konec leta zopet igrali na to temo :).

 5. Uau, kako lepo si združila in povzela naše ustvarjanje v to čudovito objavo. Lepo je bilo sodelovati v tvojem izzivu in zagotovo se ti še pridružim.

 6. Hvala za tole čudovito objavo in hvala, da si me spomnila k tebi prijaviti moji baletki. 🙂 Dekleta so se res potrudila in pripravila same krasne izdelke za tvoj izziv. Z veseljem lepim značko na svoj blog. 🙂

 7. Koliko truda je vloženo v to objavo, ampak ker te poznam in ker vem kako si redoljubna me to sploh ne preseneča. Je pa to tako zelo super, za tvoj in naš arhiv za leto ki je za nami. Hvala ti.

 8. Kako lepo si prepletla ves objave in šele sedaj vidim , koliko ustvarjanja so v tvoj izziv vpletle nekatere ustvarjalke. Moj poklon vsaki posebej – čarobno je občudovati njihove mini galerije.
  Hvala ti za navdih in namig, da bodo moji možgančki skozi vse leto povezani s Hrestačem 🙂
  Nalepko pa z veseljem dodam na svoj blog, Majda

 9. Draga Magda, rada bi se zahvalila tebi za ves tvoj trud, za celotno tvojo zgodbo, ki jo pelješ skozi in jo deliš z nami. Prav čarobno se je podati v to potovanje. Občudovala sem prav vsak tvoj izdelek, ki si ga delila z nami. Prav občudujem, kako lepo si vse to organizirala ter pripravljala. Danes sem prejela tudi tvojo nagrado. Sploh nimam besed, prav vsega sem se razveselila, kot majhen otrok. Hvala ti. Hvala, da me spremljaš.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.