Hrestač in igrače-Toy Box

Ne morem se opredeliti, ali mi gre ali ne. Pri uporabi vzorčnega papirja namreč. Moralo bi biti enostavno: izbrana tema, vzorčni papir, rezalne šablone, lepilo in postavitev. Pa ni. Ampak vztrajna sem in nastala je tale voščilnica na temo igrač iz zgodbe Hrestač.

Gugalni konjiček je oblečen v vzorec z oreški, vlakec pa je iz že uporabljenega papirja, ki je močno pobleščan. Kot se za praznične voščilnice spodobi. Mali Hrestač je tudi iz bloka, izrezan na roko. Tale blok scrapbook papirja, iz katerega sem izdelala prav vse, s podlago vred, je prišel iz Španije, kjer mi ga je moja “eksluzivna dobaviteljica” Mojca naročila ob nekem popustu. Papirji so mi zelo všeč, tako lepo pripovedujejo celotno zgodbo. Škoda mi jih je razrezat, ampak počasi zbiram pogum in se učim. Voščilnica mi je vzela dvojno dozo časa, saj sem vse elemente, vključno z napisom, še podložila. Lepila sem 3d-za dodatno dimenzijo.

Igrače so iz seta xcu 503207-Toy Box, ki sem ga kupila v Beadsiju ob neki 30% akciji. Dve darilci sta iz Sizzixovega seta Festive things, Sizzixov  je tudi napis. Želela sem napisati s sencami, ki jih rezalne šablone iz seta 664728 omogočajo, ampak, ker sem se afnala in izdelala napis v angleščini, bi zaradi širine in števila črk potrebovala dve voščilnici.

No tegale lista iz bloka, pa prav gotovo ne bom uporabila za voščilnice, ampak za kakšen LA 12×12. Prikazuje pa uvodno temo pravljice. Morda uporabim še tisti dolgi napis s senco.

Ne samo igrače, tudi drugi motivi na sliki vas vabijo k mojemu pravljičnemu sodelovanju na tole čudovito, že tretjo adventno nedeljo.

Sodelujem na: 52cct, kjer sem izbrala belo in rdeče (no pa malo zlate je zraven, upam, da bodo spregledali):

in na blogu Scrapping4fun, kjer želijo v 181. izzivu videti karkoli v povezavi z božičem.

Voščilnico prijavljam tudi v Decembersko galerijo Najlepšega para, saj sem uporabila njihove šablone za okvir.

2 comments

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.