Hrestač in Marie v deželi rož

Tako zelo sem vesela, da imam letos tale izziv, saj me kar vleče k ustvarjanju in zapisovanju pravljice. Da ne govorim o tem, kako sem vesela vašega sodelovanja. Ravno, preden sem začela s tole objavo, je v mojo galerijo, v katero pridete tudi neposredno s klikom na zibajočo se snežno kroglo na desnem robu, priletelo nekaj fantastičnega. Poglejte pod številko 15 in na blog, ki se skriva zadaj. Včeraj sem dobila še nekaj lepega od Tine, to pa še sledi.

Danes bomo spet plesali balet. V naslednji objavi bom na kratko opisala nadaljevanje zgodbe in nekako tudi zaključila z njo, da vam bodo morda malo bolj jasne teme, saj s svojim ustvarjanjem malo skačem sem in tja po pravljici. Idej imam pa toliko, da bom na to temo lahko ustvarjala še celo leto.

Včeraj sem pri luči, pozno v noč, ustvarila dve voščilnici. Inspiracijo sem našla v delu pravljice, kjer Hrestač popelje Marie (v baletu Klaro) v kraljestvo rož.

Naslednje fotografije pa poglejte ob zvoku baleta Waltz of the Flowers:

Takole pa plešejo moje balerine med božičnimi zvezdami in po notah – vse izdelano z rezalnimi šablonami Marianne design.

Ko sem s pomočjo oxide blazinicami akvarelno ustvarjala papir za rože, liste in ozadje, mi je ostalo še nekaj ostankov, iz katerih sem izdelala še eno rožno voščilnico. Tokrat v njej pleše rožna vila iz seta H4514.

Pa sta narejeni še dve voščilnici.

Upam, da se tudi vam utrne kakšna ideja. Uživajte v temle vikendu, ki še ni tako nor, kot bodo naslednji.

Vam je poznan valček, kajne, prav gotovo ste ga slišale na kakem novoletnem koncertu. Mene kar prsti srbijo, ne vem če ne bom “mojga” (ki je mimogrede odličen plesalec) na en ples povabila.

V resnici so moje rože bolj rožnate barve, saj se želela sodelovati pri 52cct na temo neobičajnih prazničnih barv, pa je na slikah videti bolj rdeče, zato skupaj z zeleno barvo ustrezajo enemu drugemu izzivu pri njih.

 

 

Ne-Ja vabi na blog Scrapping4fun, kjer želijo v 181. izzivu videti karkoli v povezavi z božičem, zato grem na obisk še tja, saj imajo ravno pravšnji logotip.

Voščilnico prijavljam tudi v Decembersko galerijo Najlepšega para, saj sem uporabila njihove šablone za okvirje.

Da je letošnji december še posebej pravljičen, pa je zaslužna še ena ustvarjalna oseba. Če še slučajno ne veste zakaj, nujno pokukajte še k Metuljčici. Vsem skupaj nam je podarila eno veliko pravljično bogastvo, oziroma kar dva. Naš dom je že bogatejši za njeni dve pravljici, prejela pa sem tudi zelo lep koledar na isto temo. Pri njej se tudi dogaja veseli, pisani in predvsem pravljični december.

Danes sem klepetava, bolje, da zaključim, pa se spet vrnem v naslednji objavi.

3 comments

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.