Interaktivna voščilnica s polarnim sijem

Pravijo, da je petek dober začetek. Nujno sem potrebovala udejanjenje tega reka – po napornem delovnem tednu in dnevih polnih žalostnih novic. Enostavno sem se poskusila dati na OFF in se prepustila toku ustvarjalnih idej. Najprej v živo s Tino pri Najlepšem paru, potem pa sem kar začela metati na kup ustvarjalne pripomočke in začela izdelovati voščilnico in sledila Vladki na uri MŠPU. Vmes je padla še ideja, da lahko pri isti voščilnici izdelam še Tinino ozadje s polarnim sijem.  Voščilnica z vzvodom brez ustavljanja filmčka ni šla, malo mi je ponagajala tudi moss guma, ki je kar lezla ven na vseh robovih. Sem jo morala kar precej skrajšati po vseh robovih.

Moji dve domači nalogi za MŠPU sta nared:

Hello!

in po izvlečenju mehanizma, ki lepo deluje: Hello, hello!

Večina pripomočkov je iz Najlepšega para, Snežaka in snežinke so Sizzixove. Za izdelavo polarnega sija sem uporabila Distress ink blazinice.

Za prvi poskus ni slabo, ravno dovolj dobro, da upam objaviti. Sedaj bi bilo dobro takoj ponoviti vajo, ko imam še v glavi, kaj bi lahko naredila še bolje.

Sodelujem torej:

MŠPU-8-8 in 9

Galerija meseca novembra Najlepši par

Vesela Hiška- izziv 12: KARKOLI

9 comments

  1. Krasno si uskladila obe domači nalogi in prav gotovo postala boljše volje. A na sneg in snežake bo potrebno še malo počakati. Ta čas pa si lahko ogledujemo tvojo voščilnico s čudovitim ozadjem in kar dvema snežakoma. Objem, Veana

  2. Lepo je imeti takšen hobi, ki ti omogoča odklop od vsega negativnega. Naše ustvarjanje to vsekakor omogoča. Super si naredila domačo nalogo. Ozadje je dih jemajoče. 🙂 Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški tudi s to ljubko interaktivno voščilnico. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.