Praznična škatlica tresočka

V šoli na daljavo MŠPU-8 nam nalagajo ogromno domačih nalog, tako, da jaz ne “folgam”. Žal mi tile časi ne pomagajo dosti, saj hodim v službo, pa še praznike so nam vzeli. Ne vem, ali so imele coprnice kaj pri tem. Sicer pa jih v našo občino včeraj ni bilo, so se držale odloka in so vse ostale tam okrog Ne-Je.

Ampak pri MŠPU imajo tako nore ideje, da jim je enostavno potrebno slediti. Še dobro, da so pri Tinini domači nalogi št. 6 dovolili, da izdelamo katerokoli škatlico, le da uživamo zraven.  Prav gotovo pa se bom kdaj lotila tudi takšne, pri kateri bom uporabila tam ponujeno predlogo.

Tudi nov izziv v Veseli hiški je prostovoljne narave, sodelovanje omogoča izdelavo “karkoli” (to bo gužve), zato sem pridoma izkoristila oba izziva.

Že na daleč se vidi, da so spet rožljali pripomočki Najlepšega para. Tresočka je rezultat t.i. kreativne uporabe izreze (šestkotnika) po Vladkini zamisli tudi na 7. uri v MŠPU-8, tako, da bom malo goljufala, bom racionalna in si bom naredila kljukico tudi pri tej nalogi. Ampak imam še nekaj ostankov, tako, da morda pa se naloge lotim tudi posebej.

Idejo, kako sem povezala škatlico pa je ukradena od Mojce, ki sem jo gostila v prejšnji objavi.

Ptičja perspektiva:

Zoom:

Strešica na črki “č” – srček -je ena izmed mini rezalnih šablonic, ki mi jih je enkrat poslala Tina (Tako majhne, pa tako uporabne. Vse po vrsti.) in posebej poudarja srečo, ki jo želim prejemnici škatlice. Srček sem dodatno pobleščala in posula z enakim polnilom kot v tersočki.

Sodelujem torej:

MŠPU-8-6 in 7

Galerija meseca oktobra Najlepši par

Vesela Hiška- izziv 12: KARKOLI

8 comments

 1. Tako zelo se vidi, da si uživala 🙂
  Toliko sreče bo prinesla nekomu, še meni jo je, čeprav ni zame a me je že pogled nanjo začaral.
  Ideja s tresočko, posebno srčna kljukica – vse mi je všeč.
  Hvala, ker si z njo tako lepo okrasila našo Veselo hiško, kar sije s tvojo pomočjo 🙂
  Objem pošiljam, Majda

 2. Fantastična, praznična in domiselna je tvoja škatlica! Tresočka v šesterokotniku odlična ideja in barve v rdeče-belo-zeleni nam vedno pričarajo tisto pravo božično vzdušje. Krasno ! Pozdravčke, Veana

 3. O, kako zelo lepa škatlica! Zelo mi je všeč, kako si uporabila srce za strešico. Tinina drobna darilca tudi sama večkrat uporabim. 🙂 Hvala, ker si s tvojim krasnim izdelkom okrasila galerijo Vesele hiške. Sonja

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.