Interaktivna voščilnica

Sama sebi ne morem verjeti, kako sem podlegla tradicionalnim barvam božiča. Ampak točno vem zakaj – zaradi zelene barve, ki sem jo do sedaj vedno uporabljala v nekih turobnih odtenkih, pa mi potem vse skupaj sploh ni bilo všeč. Letos me je prepričala tale divja zelena, bi rekla bolj spomladanska. Ampak paše in poživi. Tako boste letos še videle to barvno kominacijo na mojih izdelkih. Glede na navedeno, nisem imela nobenih težav pri izbiri barve pri eni izmed domačih nalog za MŠPU. Tina je že večkrat pokazala izdelavo takšne interaktivne voščilnice na poteg. Tokrat pa sem ji sledila tudi jaz in se odlično zabavala. Pa še ratalo mi je, jupi.

Zato sem naredila še eno, tokrat z  večjimi okvirji :

Mehanizem deluje. Kako zabavno je to izvlečenje in prepogibanje:

Zadovoljna pa sem tudi zaradi uporabe pripomočkov Najlepšega para. Povedati pa moram, da njihovega šesterokotnika še nimam, zato sem se znašla kar s Sizzixovimi.  Saj znamo izrezati izrezo tako, da en rob pustimo, kajne. Bolje je biti sicer malo bolj na komot, pa seveda tudi lepše pride, če imaš Tinino izrezo. No meni pa je všeč rob, ki ga pusti uporabljena šablona, kar se dobro vidi na zgornji sliki. Malenkosti, ki naredijo lepšo celoto. Tako kot tudi pikice z belim Pilotovim pisalom.

Priporočam ogled videa v tej objavi.

Sodelujem torej:

MŠPU-8-4

Galerija meseca oktobra Najlepši par

4 comments

  1. Magda po mojem te letos navdušuje zelena, ker je vse okrog nas zeleno in ne belo. Tvoja ideja z vejicami je enkratna in zanimiva. Vedno nam postrežeš s kakšno odlično idejo ! Hvala in lep dan želim. Veana

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.