Pingvin v vlogi črke “O” in številke “0”

Takole nas je učila Vladka v peti uri Male šole prazničnega ustvarjanja (MŠPU) 8 (2020). Ideja je fantastična, izdelava nazorno prikazana in ni razloga, da bi imela težave pri domači nalogi. Iz zaloge Najlepšega para (NP) sem tako pobrala idejo in znanje ter okvir s šivi, ki sem ga izrezala enkrat za podlago in enkrat za hribčke, ki so ravno tako nastali z rezalno šablono NP. Odprla sem tudi Sizzixov predal, kjer sem v setu 663099 – Cool youl našla simpatičnega pingvinčka, ki je na moji voščilnici odigral vlogo črke “O”- po vzoru učiteljice. Da sta na voščilnici dva, pa sem dodelila vlogo enega pingvinčka še za številko “0”. Znašla sta se v družbi črk iz bigz šablone 657838. Senčenje ozadja je popolna ponovitev iz šole. Pa je pod streho še ena domača naloga: MŠPU-8-5.

Namenoma sem poudarila voščilo – napis, da sem hkrati ustregla tudi dobrodelni akciji Craftalnice in se tako s to voščilnico pridružujem njihovemu izzivu -272-europa-donna. Seveda iz istega razloga pri tej izvedbi sodeluje pingvinčica Rozika. Pri tej izvedbi pa je tudi malo več hribčkov in dolinic.

Pa sta spet nastali dve voščilnici, ena za dober namen, ena za v mojo zalogo prazničnih voščilnic, ki se počasi polni, vendar bo potrebno še kar nekaj dela, da dosežem želeno število. Zato pa sem hvaležna za izzive, ki me vzpodbujajo in mi dajejo ideje.

Sodelujem torej:

MŠPU-8-5

Galerija meseca oktobra Najlepši par

Craftalnica-Izziv 272- Europa donna

6 comments

  1. Magda ti si resnično prava mojstrica ! Ti dve voščilnici sta tako simpatični in luštni ! Fantastični pingvinčki namesto dveh 0 . Ma, poglej sploh se jih ne morem nagledat! In tudi ozadje z nežnimi snežinkami pričara pravo zimsko vzdušje. Pošiljam ti ne lep pozdrav na sončno nedeljo ! Objem, Veana

  2. Fantastična sta. Si me spomnila na tega pingvina, mislim, da je tudi v moji Sizzxovi škatli. Hvala za tvoj prispevek v dobrodelni Craft-alnici. Lp Goga

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.