Rožnati zimski pulover

Želela sem ubiti dve muhi na en mah. Na 52 cct je razstava zimskih puloverjev, pri Craftalnici pa se je dogajal dobredelni izziv z Roza pentljo, pri katerem se želela sodelovati, a mi je ta muha ušla. K sreči so razpisali nov izziv v iste namene z zahtevo po voščilu – napisu, ki se je na srečo pojavil tudi na moji voščilnici.

No na 52 cct pa so zapisali, da želijo puloverje, zato sem imela dilemo, ali bo brezrokavnik dovolj, ker mi je namreč zmanjkalo volne, a me je rešila štampiljka medvedka s puloverjem, ki se je udejanjila kot aplikacija na dekliškem brezrokavniku. Napis in medvedek sta iz seta štampiljk Janes Doodles.

Rožljale so rezalne šablone iz različnih setov Najlepšega para, zato gre voščilnica tudi v njihovo Galerijo meseca oktobra .

Poudarek pri tej voščilnici je res na “rožnati oktober”.

 

 

 

8 comments

  1. Fantastično si uporabila rezalne pripomočke! Pletenje je videti kot pravo in tudi barve so mi všeč! Hvala, ker sodeluješ pri 52cct

  2. Zelo lepa rozika ! Pulover je rožnato srčkan in medvedek na sredini še vsak srček ogreje. Za dobrodelen namen je vedno užitek ustvarjat, kajne? Pozdravčke, Veana

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.