Papirnate rožice v sivkini barvi

Vesela hiška me je spet opazila v njihovem izzivu, zato sem se odločila, da še preden se zakopljem v mojo sivko na njivi, izdelam en šopek papirnatih rožic za njihov aktualni izziv. Imelo me je, da čim prej preizkusim mojo novo Sizzixovo bigz šablono 663848 Grace, ki sem jo kupila v Artu ob njihovi 50% akciji, ki ravnokar poteka. Odločila sem se za reciklažo. Za tag sem uporabila lepenko iz prejetega paketa ustvarjalnih pripomočkov. Šive sem nakazala z radlčkom, ki ga imam še iz časov, ko sem še vrtela šivalni stroj, uporabljala pa sem ga za prenos kroja na blago.  Čez tagec sem s stancil šeblono in vlaknasto pasto izdelala relief v vzorcu vejic. Med sušenjem sem izdelala vrtnice iz zmečkanega tankega papirja iz paketa. Ni šlo slabo pri zvijanju rozetke, pa tudi posprejalo se je odlično s tekočimi barvami Carroteake Vallejo iz Arta. Z njimi sem sprejala tudi razno listje, ki je iz seta Sizzix 663687 in narejeno iz istega papirja kot vrtnice. Vse skupaj sem prilepila na tag in dodala še mini rožice iz fimo mase.

Tagecu manjka še luknjica in trakec, ampak danes nimam več časa, zato objavljam kar brez.

Na kancu samo še spomnim, da pri meni poteka izziv, ki je med drugim tudi v barvi sivke, zato ni naključje, da sem rožice izdelala v tej barvi. Lepo vabljene k sodelovanju.

Vikend pa izkoristite na soncu.

6 comments

  1. Tvojih izdelkov pa res ni težko opaziti. 🙂 Tudi tokrat si izdelala krasen cvetoči tagec. Rožice so čudovite in sestavljene v zelo lep in skladen šopek. Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški. Sonja

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.