Sivka na ograji

Kako je dobro slediti več izzivom hkrati. Eden ti pomaga izbrati barvo, drugi in tretji temo, četrti tehniko. Barvni spekter odtenek sivke, zelena in siva; vsaj pet 5d cvetov v postavitvi po skici in mixed media tehnika. Barva sivke je odločila še vrsto cvetov. Izbrala sem še ne uporabljen komplet rezalnih šablon Najlepšega para – Lavanda. Kar nekaj poskusov je bilo potrebnih, da sem na že izrezano vejico pravilno odtisnila ujemajoč odtis, oz. da je bil odtis meni všeč. Zato pa sem vse “pokvarjenčke” porabila za večslojno izdelavo vsake vejice posebej.

Barvni spekter izzivaCTD580 sem dosegla z Distress Oxide blazinicami-iced spruce-, -seedless preserves- in -cracked pistachio-.

Najprej sem iz akvarelnega papirja izrezala največji kvadrat s šivi (CLNestXXL22) in ga akvarelno obdelala s sivo in zeleno barvo. Čez suho podlago sem preko stencil šablone FDTR 095 z lopatko nanesla lahko strukturno pasto in odložila na sušenje. Medtem sem z robnim luknjačem Martha Stewart izrezala ograjico in jo spodaj obrezala še s kvadratom s šivi. Pobarvala sem jo akvarelno s sivo barvo in prilepila na posušeno podlago. Nato sem izdelala pet večslojnih vejic sivke  in jih odtisnila z vijola in zeleno barvo. Za popestritev sem izrezala še dve beli vejici z listi in pa šest malih vejic sivke za navpično postavitev po skici. Te sem izdelala le v enem sloju in jih prilepila. Potem sem čez ograjico položila malo gaze, prilepila veje s sivkami in listjem ter malo perja, posula s kamenčki, perlicami in steklenimi kroglicami. Za vezivo sem uporabila gel. Pentljica iz seta popestri šopek sivke na ograji. Skica zahteva še misel. Jaz sem izbrala napis Lavanda iz Mavelujevega seta štampiljk 7Dots. Napis sem ročno obrezala in ga s 3d blazinicami prilepila na voščilnico. Meni je všeč. Predvsem barvna kombinacija, katere ne vem, če bi se sama spomnila.

Malo se še mora posušiti, vendar se je mudilo slikati:

Lepim v:

Galerijo meseca februarja pri Najlepšem paru, zaradi uporabljenih njihovih izdelkov,

Veselo hiško, kjer izzivajo z Mixed medio in

Craftalnico, kjer želijo pet 3d cvetov

in zame prvič sodelovanje na:

Feeling sketchy 235 in

Color Throwdown Countdown 580.

Voščilnici pa sta tudi v znamenju ljubezni (in sicer moji ljubezni do sivke),  s katero izzivam jaz v mesecu februarju in v katero vabim, da sodelujete z izdelki, na teme, ki so razvidne tule. En kratek teden je še časa.

14 comments

  1. Zelo lepo si zmešala različne ustvarjalne tehnike v krasen izdelek. Všeč mi je barvna kombinacija, ki se je sama tudi ne bi nikdar spomnila. Zato pa so izzivi! 🙂 Globok poklno za vstrajnost pri odtiskovanju sivke. Hvala, ker si s sivko okrasila Veselo hiško. 🙂

  2. OOO kako lepo je zadišalo po sivki na tvojem blogu. Supr si se znašla z vsemi izzivi in naredila posebno in bogato voščilnico. Hvala, ker si se ustavila tudi v CRAFT-alnici :).

  3. Uau, spet fantastčno ustvarjanje. Navdušena sem nad tvojim prekrasnim ozadjem in prelepimi vejicami sivke. Hvala, da si vonj po sivki prinesla tudi v Veselo hiško.

  4. vau, tole mi je pa tako všeč – barve, postavitev, ozadje, detajli, krasne tehnike, res vse …
    lepo bi bilo kdaj vse to znati, takole narediti in uskladiti, uf …
    Hvala, da si z nami prvič pri Feeling Sketchy, če se ne motim, sem vesela.

  5. Prekrasna voščilnica z omamnim vonjem sivke, ki ga obožujem. Tvoje ozadje je čudovito in postavitev ograje z osrednjim motivom privleče pogled, ki ga nato odnese še v višave ! Verjamem, da si se s štampiljkanjem namučila, tudi z menoj je bilo tako, dokler nisem obrnila vrstni red. Najprej štampiljka, nato izrez… Hvala, da si nas obiskala v Veseli Hiški in delila z nami svojo kreativnost. Lep dan ti želim, Veana R. DT

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.