NL Vo 6/20-21 – Vroča čokolada

Z veseljem sem se odzvala vabilu za gostovanje pri 52CCT, kar sem si zaslužila z zmago na njihovem januarskem izzivu – tehnika. Moj prispevek k njihovemu izivu tokratnega tedna na temo Cocoa je naslednja čokoladna voščilnica.

Sama čokolada je sestavljena iz 6 plasti papirja in je zato debela 2mm. Za ovitek sem morala izdelati pravo škatlico. Na naslednji sliki se vidi, da gre za škatlico na voščilnici.

Skodelica polna vroče čokolade nosi toplo praznično voščilo.

V veliko pomoč pri ideji za voščilnico je bila čokoladnica, ki sem jo pred nekaj leti izdelala na delavnici z Ursulo Langhammer. Od takrat naprej sem na kupček zlagala razne ostanke od čokolad in spet se je uresničil rek: “Če ne prej, čez 7 let vse prav pride”. Tudi rjav papir in papir z novoletnim vzorcem je ostanek prav iz tiste delavnice in je čakal ravno na ta trenutek. Šele, ko je bila voščilnica izdelana, sem opazila, kako se pravzaprav vzorec ujema z logotipom 52CCT.  Satenasti trak z napisom čokolada je iz lokalne čokoladnice, večslojni papir je iz Bajedere, ki sem jo delila za praznike, zlat papir in napis 99% cocoa pa je edini ostanek čokolade, ki sem jo pojedla med izdelavo te voščilnice.

Namesto opisa postopka izdelave reciklažne voščilnice:

Za izgled mletih lešnikov v čokoladi je poskrebla reliefna blazinica, šalčka je MD CR 1237, štampiljka Wearmest holiday wishes je iz seta Hero Arts CL 999- Holiday wishes, štampiljka z opozorilom DO NOT OPEN… je iz seta Docrafts PMA 907960 -Jolly Santa-Santa (nisem mogla zdržati, da je ne odprem, nisem je pa pojedla). Za pikico na i celotni voščilnici pa so čokoladne praline v obliki srčka, izdelane s pomočjo mini srčkov iz seta Najlepšega para – TZB 304- Vesela pošta, zato voščilnico lepim tudi v njihovo galerijo.

Prav lepo vabljene  k sodelovanju in sladkanju v naslednjem tednu pri 52 CCT, kjer je pogoj božična voščilnica na temo čokolade. Izdelati pa jo morate do naslednjega petka.

image.png

Voščilnica je novoletna – v znamenju zime, s katero tudi sama izzivam v mesecu februarju in s katero vabim, da sodelujete z izdelki, na teme, ki so razvidne tule. Hkrati pa se zahvaljujem že že prejete izdelke, nad katerimi sem navdušena.

 

10 comments

  1. Magda, najprej čestitke za gostovanje pri 52 cct :)! Tvoja čokolada je originalna in res bi jo sedaj košček, tako za zajtrk pa nočni ;). Fantastično si dodelala vse detajle, lepo reciklirala mapak tista v skodelici izpade pa originalno 100 na uro:)

  2. I laughed. It says not to open until Dec 25th and OH OH…someone opened that chocolate early and made some hot cocoa with it! Your card is the most cutest card! You really thought outside the box. love what you did.

  3. Uau, kako fantastična čokoladna voščilnica. Zgleda tako realistično, da si mi še lušte naredila… in ti mini čokoladni srčki, da bi jih kar pojedla. Bravo! Navdušena!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.