Take me to Paris

Po glavi mi roji ena izmed možnih variant praznovanja okrogle obletnice. Ker smo že lansko leto imeli eno veliko fešto v družini in nekaj njih pri istih letnikih mojega dragega, bi se bilo tokrat morda bolje malo odpočiti od priprav in organizacije in potešiti potovalna hrepenenja. Ker pred dobrimi 20-imi leti ni bilo možnosti za romantično poročno potovanje, ima moj do mene še vedno obveznost…. Lani me je peljal v čudovito Provanso, ampak Pariz je le Pariz.

V naši hiši se praznuje Valentinovo. V tem času je malo več pozornosti, kakšni zvončki so na mizi, mati poskrbijo za malo okrasitve in kakšno malo sladkarijo.  Moj mali avtek je od moža dobil letos vinjeto – baje za Valentinovo. Takšnemu praznovanju se ni za odreči.

In ob letošnjem Praznovanju ljubezni bom celotno svojo družino nagovorila takole preko projekta Pelji me v Pariz. Ni bilo težko izpeljati, ker sem v Tediju našla krasen blok vzorčnega papirja.

Ker je v bloku tudi en papirček z velikim motivom, sem izdelala voščilnico A5. Pri tem sem del šopka in del kolesa, ki segata preko črnega roba, obrezala na roke.

Pri naslednji voščilnici sem krasila z izrezanimi motivi iz bloka, dodala srca, črno čipko in na debelo izrezala napis Love. Vse s Sizixovimi pripomočki.

Dve voščilnici v klasični velikosti z dodatkom okrasnega lepilnega traku:

Tageci za vsakega družinskega člana. Stekleni srček spodaj je v bistvu mali svečnik, ki je star najmanj 40 let. Velik kovinski srček- vaza zgoraj, pa je prinesel  mož pred leti iz Kronplaca, kjer je smučal tudi letos. Pa še kakšen star srček bi se našel pri nas. Rdeče rožice so iz keramičnega gipsa (rezultat rahlo zamrle tehnike pri meni).

Na tagih je odtis “zate iz srca” s štampiljko iz seta TZB280 Najlepšega para. Direktno na papir se ni prijelo (to kaže na kvaliteto papirja) zato sem morala  odtisniti na bel papir in krog izrezati na roke (moja množica rezalnikh šablon ne premore kroga ustrezne velikosti. Problem rezanja kroga na roke tako poznate.

Moje tokratno ustvarjanje je čisto v duhu mojega februarskega izziva, kjer se zbirajo krasni izdelki na temo zime in/ali ljubezni in še česa in kamor vas spet prisrčno vabim, da kaj prilepite.

 

8 comments

  1. Ooo kako lepo in konkretno si namignila kam te mora dragi odpeljat 😀 . Fantastična kolekcija in super si uporabila papir. Hvala za paketek, ki je prišel do mene- še ideja kako porabiti dobrote in pokažem 🙂 .

  2. Na pravi način znaš interpretirati svoje želje 😉 Fantastična kolekcija izdelkov in super uporabljen papir.
    Hvala za paketek, ki si mi ga poslala. Izdelki sledijo.

  3. Čudovito povabilo v Paris! Tudi sama ga še nisem obiskala. Ampak upam, da se najprej poleti uresniči tvoja prva destinacija, Provansa. 🙂 Romantično, v srčkih, polno ljubezni za tiste, ki jih imaš najraje. Fantastično si uporabila vzorčne papirje, že dane osrednje motive, sestavljala in ustvarila prekrasen srčni komplet. Sama take vzorčne paprije dajem samo na kup… Mislim, da bi se morala prijeti tvoje ideje in iznajdljivosti. 🙂 Tudi meni je praznik ljubezni blizu, že zaradi mojega imena. Valentinovo je za vse romantike, sanjače in tiste, ki še vedno verjamemo v drugačen svet. Svet ljubezni!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.