Tris voščilnic – Marci peče mafine

Pastelne barve pri meni niso ravno pogoste. Craftalnica je prejšnega pol meseca izzivala ravno z njimi. Grizlo me je, da bi ujela zahtevano barvno paleto s pomočjo uporabe nežnih odtenkov Distress blazinic. S sodelovanjem na tokratnem izzivu sem zamudila, ampak vseeno nabrala nekaj izkušenj in izdelala nekaj voščilnic na zalogo, ki vedno prav pride.

Izbrala sem blazinice, ki so razvidni na spodnji gasilski sliki. Hkrati sem med iskanjem neke druge štampiljke odkrila LaLaLand Marci 5032- sugar and spice in sem se spomnila, da bi bilo dobro še kaj speči v duhu mojega januarskega izziva, ki se počasi zaključuje. In ker ste tako zelo pridne pri sodelovanju, bom z naslednjimi voščilnicami, točneje eno malo podrobnostjo na njej, namignila, kaj bom želela od vas v februarju. Barvne palete sem se držala pri izdelavi akvarelnega ozadja in barvanju Marci z vodnim čopičem.

Uporabila sem naslednje pripomočke: Pravokotnike najlepšega para TZB 284 in njihovo štampiljko ozadje z voščili za okvirje v ozadju, Spellbinders lacy circle S4293 za prtiček, LalaLand 5032 Marci- sugar and spice. Delala sem z akvarelnim papirjem Fabriano. Dodala sem še sekvenčke v pastelnih barvah in bleščala s kredami in glosijem. Napis zate je odtis s štampiljko iz seta Janes Doodle.

Ker pri meni redko nastane samo ena voščilnica, ko so že na mizi vsi pripomočki in umazane štampiljke, sta nastali še dve, z malo drugačno postavitvijo. Pri njih sem povdarila Marci tako, da sem jo postavila na belo podlago pa še okvirček pride lepo do izraza. Na prvi se celo malo vidi učinek barvanja z bleščečo kredno barvo.

Na napakah se učim. Na spodnji voščilnici se lepo vidi moje mučenje z akvarelnim barvanjem obraza. Ni za vztrajati pri odločitvim, da boš vse pobarvala z istimi barvicami (tukaj z distress blazinicami s pomočjo vodnega čopiča). Drugič bom obrazek barvala s Copici in sicer stokrat preizkušenimi odtenkami v barvi kože.

Še gasilska voščilnic in uporablejnih blazinic. Pastelnih barv moj telefon ne mara in noče poslikati tako, kot bi si jaz želela.

Ker pa je odprt že nov izziv pri Craftalnici, sem izkoristila dejstvo, da imam še eno takšno voščilnico narejeno do polovice, ki sem jo želela izdelati za nek drugi namen in jo dodelala z verzom, kot zahteva tokratni izziv 253- povej z verzom, tako, da z njo sodelujem pri njih.

Ugotavljam, da ima tudi Marci bolj rada bolj žive barve. Verz je iz seta Mavelujevih štampiljk.

Uporabljeni so pripomočki Najlepšega para, zato lepim tudi v njihovo januarsko galerijo.

13 comments

  1. Čeprav morda nisi na ti s pastelnimi barvami, ti je pri teh objavah šlo odlično od rok. Ne samo motiva, tudi ozadja si se lotila v teh nežnih barvah. Krasne so in vse po vrsti zelo sladke 🙂

  2. Prave lepotičke si izdelala! Na zadnji si super združila verz in posladek v dekličini roki. Hvala, ker si se nam pridružila pri Craft-alnici

  3. Oh kako je prikupna tvoja Merci. Tako lepo si sestavila voščilnico in izbrala lepo kombinacijo barv.
    Čudovit tris si naredila 😍

  4. Kako lepo, na tole Marci imam tako lepe spomine. Se spomniš ko sva skupaj ustvarjali za eno Valentinovo. Čudovito in še enkrat čudovito, barve si prelepo uskladila in sestava voščilnic me je več kot navdušila. Čestitke tudi za pridno prijavljanje na izzive in bravo za zmago.

  5. Čudovita serija voščilnic. Lepe pastelne barve in na zadnji še verz za Craft-alnico. Krasno. Hvala, da si se nam pridružila pri ustvarjanju za Craft-alnico. Lp Goga

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.