NL VO 1/20-21 Voščilnice Pastelana darila

K tokratnemu ustvarjanju sta me vzpodbudila dva izziva, ki sem ju kombinirala. Že dolgo zbiram pogum, da sledim tudi kakšnemu tujemu izzivu in se pri tem zgledujem po naših pridnih slovenskih ustvarjalkah, ki v njih sodelujejo, ali so celo v njihovih ustvarjalnih teamih. Dolgo časa sem mislila, da jaz za to nimam časa. Če pa se poglobim v bistvo tedenskih izzivov na Christmas Cards Throwdawn, pa ugotovim, da ti udeležba pomaga nabirati božično novoletne voščilnice skozi celo leto. Upam, da sem pravilno nagruntala njihov sistem in pogoje sodelovanja. Ker najraje ustvarjam božično novoletne voščilnice in jih tudi največ potrebujem, več kot 52, je pravzaprav moja odločitev, da jim sledim, še antistresni program, oz preprečitev stesa ob koncu leta, ko mi vedno zmanjka časa. Pa še nekaj sem ugotovila. Neverjetno, kako bi mi to pomagalo pri uporabi starih zalog papirja in uporabe že zaprašenih pripomočkov, kar se je zgodilo ravno pri tokratni izdelavi.

Tema meseca januarja pri 52CCT so darila, pri Craftalnici pa 4 navedene pastelne barve. Najprej sem si belila glavo, katere barvne blazinice bi izbrala, da bi dosegla zahtevano barvno paleto, potem pa sem se spomnila na papirje pastelnih barv iz Tedija. Imam tudi Sizzixovo reliefno srajčko z darili 657257 in Sizzixove rezalne šablone 659928 – darilca. Samo še bele osnove za voščilnice A6 Papermania, rezalna šablona pravokotnika s šivi Najlepšega para TZB110 , strojček in gremo…..

Najprej sem izdelala štiri pravokotne podlage s šivi iz vseh štirih barv papirja, jih zapeljala skozi strojček še z reliefno mapico, izrezala sestavne dele za darilca iz vseh barv, jih zložila in 3D prilepila na podlage tako, da sem upoštevala, da so na vseh štirih voščilnicah zajete vse barve.

Sama darilca v pastelnih barvah sicer niso najbolj novoletna,  so pa čisto novoletna darilca rezultat na embozirani podlagi. Da pa ne bo nobenega dvoma, da gre za novoletno voščilnico, sem dodala še napis veselje ob praznikih iz istoimenskega seta štampiljk Najlepšega para TZB280.

In nastalo je tole:

Pa še posamezne voščilnice:

 

Sodelujem na: Izzivu na 52CCT- tema meseca januarja 2020- Darila,

na Izzivu 252 pri Craftalnici – tema meseca januarja pastelne barve.  

Podlaga je izdelana izdelana s šablono iz seta Najlepšega para, ravno tako štampiljka, zato lepim tudi v njihovo galerijo.

Galerija meseca januarja

Tokratne voščilnice so moje prve božično novoletne v letošnjem letu in so čisto v duhu tudi mojega izziva, zato, kot po navadi, še povabilo k sodelovanju na mojem 2. izzivu, kjer ustvarjamo na temo zime in/ali peke.  

Pa ustvarjalni vikend želim.

11 comments

 1. Vau, kako lepe kombinacije, super ideja in šablone daril.
  Ja, tole božično ustvarjanje čez leto je nekaj najboljšega, prakticiram že vrsto let in je vsaj meni fini občutek, ko imaš glavnino narejeno do decembra.

 2. Super si združila oba izziva in evo, imaš že štiri praznične voščilnice. Tudi sama rada sodelujem v njihovem izzivu. Le sodeluj redno in boš videla kako je super decembra, ko imaš dovolj narejenih. Srečno.

 3. Super si se lotila izziva s pastelnimi barvami. Tudi sama sem bila v dilemi, kako uporabiti le te za novoletna darila. Kot si opazila, mi je na pomoč priskočil palček pomagalček in je rešil problem.
  No, ti ga očitno nisi imela, saj si naredila krasne variacije vseh podanih barv.
  Sicer pa je tudi meni všeč novoletno ustvarjanje skozi vse leto, če je le možno.
  Želim ti en lep ustvarjalni vikend.

 4. Odlično si združila oba izziva in natančno upoštevala oba, Izbrala si prave barve, z motivi darilc pa si imela kar nekaj dela, da si sestavila vse drobne koščke. Zelo lep set voščilnic je nastal in upam, da se nam ponovno pridrižiš pri 52 cct

 5. Krasne set voščilnic. Lepo si uporabila zaželjene barve.
  Hvala ti, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga
  Hvala tudi, da si z nami pri 52CCT.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.