Prejete voščilnice, znamke in še kaj v 2019

Tradicionalno sem tudi letos pripravila objavo, v kateri prikažem prejete papirnate lastovke, ki so priletele k meni za praznike, poravnam dolgovano zahvalo za voščilnice za rojstni dan, pokažem nekaj prejetih znamk in še kakšno posebno darilo.

Najbolj sem vesela ročno izdelanih božično novoletnih voščilnic, ki jih s posebnim veseljem pobiram iz nabiralnika. V decembru bi imela najraje, da bi poštar nosil tudi soboto in nedeljo, pa še ob praznikih.

Kot vsako leto, sem tudi tokrat vesela lepega izbora kupljenih voščilnic. Ena izmed sorodnic ima vsako leto zelo izvirno voščilo. Prikaže njen obisk gora in vse lepo opiše.

Poseben čar Božiču dajejo voščilnice z jaslicami:

Aleksandra me je tudi letos presenetila s posebnim servetom s koledarjem iz leta, v katerem sem se zaposlila. Glede na to, da ima zgoraj rob z odprtino, je bil to verjetno viseči koledar iz blaga. Hvala, hvala, da si mi ga odstopila.

Posebna zahvala Tini Z. za znamke, priložene čudoviti božični voščilnici:

In nazadnje še dolg za zahvalo za rojstnodnevne voščilnice (Tina in Sonja). Ker sem junija po navadi v veliki gužvi, sem morda celo katero pozabila.

Tini hvala tudi za priložene znamke. Kako me je nasmejalo, da si mi poslala flaminge, saj sem se ravno takrat pripravljala na izlet v Provanso, ki vključuje tudi srečanje s flamingi v Kamaragu. Še bolj sem bila vesela, ker je bila ob obisku suša in smo jih videli le na zelo zelo daleč, jaz pa sem imela po tvoji zaslugi že slikane doma.

Danes sem nekaj pekla – iz papirja – zaradi vzpodbude iz mojega izziva, na katerem razstavljamo na temo zime in/ali peke. Pokažem v naslednji objavi. Za sodelovanje na izzivu januar 2020 potrebujete le malo domišljije, da se najdete zraven, zato vas iskreno vabim k sodelovanju in se hkrati zahvaljujem vsem, ki ste si že vzele čas in prilepile svoje izdelke v mojo galerijo TULE.

Še na moje nalepke naj vas spomnim. Če ste bile izžrebane, ali izbrane med top nagrajenkami mojega izziva Adventna pravljica 2019, si lahko prilepite ustrezno nalepko, ki jo najdete na stranskem traku mojega bloga.

Pa lep večer.

3 comments

  1. Evo, zdaj pa je. Tole je pa tako pametna ideja, res super za osebni arhiv. Pa prav toplo postane pri srcu, ko človek tole pogleda, toliko veselja in sreče.
    Sem vesela za prenos misli s flamingi, upam, da mi še kdaj uspe kaj podobnega.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.