Zaključek Izziva Adventna pravljica 2019

Neizmerno vesela sem nad številno udeležbo na mojem prvem izzivu. V moji galeriji ste tako lepo prikazale kar 66 svojih izdelkov. Presenečena nad pestrostjo tehnik, barv, uporabljenih materialov, danes z veseljem v srcu zaključujem naše skupno druženje in se VSEM ISKRENO ZAHVALJUJEM. Kar 20 ustvarjalk se vas je odzvalo in najraje bi kar vse obdarila, vendar nekako se je treba odločiti. Vse ste zmagovalke. Najprej sem razmišljala, da bi se posebej zahvalila štirim od vas, ker se ujema s štirimi adventnimi nedeljami, potem pa sem spekla torto in sem ugotovila, da jo lahko razrežem na 6 kosov.

Malo sem žrebala, malo sem si šla statistike in ocenjevanja in takole je izpadlo.

Izžrebani sta bili Mimoza in Mavrične ideje:

Lahko si prilepita mojo nalepko Izžrebanka izziva pri ArtMBR – priporočam s povezavo do te objave:

Jaz pa sem izbrala še:

Moje veselje, ker je bila najbolj pridna in ker me je navdušila s svojimi 3D jaslicami,

Treebug, ki je bila pridna in se me je hkrati dotaknjila s svojim recikliranjem,

Od Mene za tebe, ki je k meni prilepila 6 svojih izdelkov in mi poslala še navodila za venček iz javorjevih listov in je svojevrsten naravni okras na moji polički izziva in na koncu tudi pridno Metuljčico, ki pa me začarala v svojem gradu.

Lahko si prilepite mojo nalepko TOP izziva pri ArtMBR – priporočam s povezavo do te objave:

V ozadju so moje štiri škatlice, ki sem jih izdelovala in vas izzivala z njimi, in pa tortica, ki jo bom poslala na 6 naslovov in upam, da bo sladka.

Še so razlogi za praznovanje! Leto 2020 pa se je lepo začelo.

Zelo kmalu pa imam za vas vse, še eno presenečenje.

Danes pa se poslavljam še s svojo smrečico, ki je letos nova, okrašena pa v glavnem s starimi mojimi ročno izdelanimi okraski iz gipsa, papirja in pobarvanih stiropornih bunčic.

9 comments

 1. Ooo, saj ne morem verjeti, prekrasno presenečenje je tole. Najbolj pa se me je dotaknilo, da je tudi tebi všeč moje recikliranje, čim več ga skušam vključiti v svoje ustvarjanje, tako imam recimo ravno pripravljeno celo goro darilnega papirja, ki je ostal od novoletnih daril. Ali pa embalaž raznih bonbonier, prelepe so, da jih vržem stran.
  Čestitke vsem ostalim, predvsem pa tebi za organizacijo tega krasnega pravljičnega izziva.
  Jelka pa je popolna s svojimi okraski, sanjam nekoč tudi jaz o takšni podobni, krasno se ujemajo vsi okraski.

 2. Iiiiiiiiiii…….zelo vesela, da je košček sladke tortice pripadel tudi meni. Čestitke tudi ostalim nagrajenkam. Tvoja smrekica, kakor vsi tvoji izdelki pa je več kot čudovita. Z velikim veseljem si jih ogledujem in uživam v njihovi lepoti.

 3. Ok, tole pa je lepo presenečenje za novo leto in delavno soboto 🙂 – hvala! Komaj čakam, da dobim tale čudovit košček torte v roke. Tvoja okrasitev zasnežene smrečice je čarobna in občudujem doma narejene okraske, pa še tako usklajeni so. Čestitke tudi ostalim dobitnicam sladke tortice in še 1x hvala za tvoj advennti izziv :).

 4. Čestitke vsem dobitnicam tortice in hvala tebi za tale izziv. Smrečica je čarobna in lepo, da si jo okrasila s svojimi izdelki. Pozdrav in vse dobro v letu 2020.

 5. Čudovito presenečenje, vesela sem, da pripada del tvoje sladke tortice tudi meni. A najpomembneje je, da smo se v prazničnem decembru družile tudi na tvojem blogu. Hvala za organizacijo, za vse lepe izdelke in globoke misli, s katerimi si praznični čas še dodatno obogatila.
  Vse dobro!

 6. Evo, sem se potepala in danes ko sem odprla računalnik me čaka tako lepo presenečenje. Iz srca hvala za tvoje sladkanje. Jupi, tudi jaz sem med dobitnicami nagrad in zato bom sigurno izdelala še kakšen grad. Vesela do zvezd! Joj sem skoraj pozabila, čudovito smrečico imaš in krasno nagradno torto si spekla!

 7. Čestitke za tako dobro izpeljan izziv, pokazala si nam zelo lepe stvari. pa seveda hvala za srečno roko pri nagradici. in smrečiča je prava krasotica. vse dobro v novem letu!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.