Hanging ornaments by Tim Holtz

Tim Holtz je pogruntal tehniko zlaganja drobnih sestavnih delov, ki omogoča poseben tridimenzionalen izgled, pri katerem namesto barvanja ali senčenja poseben 3d efekt dosegamo z izrezovanjem in sestavljanjem izredno majhnih detajlov. To so rezalne šablone Colorize. Jaz imam dve. Najprej sem se lotila seta 664197- Hanging ornaments.

Uporabila sem različne podlage, izdelane s pomočjo sizzixove 3D embossing srajčke  663296, ki izdela čudovit kalejdoskop.

Sizzixovi so tudi zelenje in napisi.

Podroben ogled zelene voščilnice pokaže, da sem uporabila tudi čudovit izrez s križci Najlepšega para, brez katerega je letos bolj malo mojih voščilnic.

Upam, da voščilnice ustrezajo Metuljčici, s katero sva danes skupaj glave tiščali in malo tudi ustvarjali in Galeriji Meseca decembra pri Najlepšem paru.

Še pa si želim vaših prispevkov na mojem izzivu Adventna pravljica 2019, ki že odšteva ure.

3 comments

  1. Draga Magda, te šablone so res nekaj posebnega in zahtevajo veliko natančnosti ter časa, da lepo sestaviš ornament. Ponosna in izredno vesela sem, ker ena od teh lepotičk krasi najin dom. Hvala!
    V zadnjih dneh si bila zelo pridna z objavami. Vse sem skrbno prečekirala, občudovala in kar tukaj za vse voščilnice napišem, da so mi izredno všeč.

  2. Še vedno uživam ob tvojih čudovitih objavah. Se pridružujem komentarju Helene. Človek si prav oči napase ob tvojih krasnih objavah in voščilnice so ena lepša od druge. Bi rekla da imam letos ustvarjalni boom!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.