Voščilnice snežinke in praznične besede na karo podlagi

Kot vsako leto sem bila tudi letos bolj pridna pri ustvarjanju voščilnic, kot pa pri njihovem pošiljanju. Počasi izbiram njihove prejemnike. Tako sem danes izdelala voščilo in napisala naslov na kuverte med drugimi tudi za naslednje voščilnice. Hkrati tudi mene razveseljujejo prejete voščilnice. Res je lepo vsak dan odpirati poštni nabiralnik.

Glavna zvezda tokratne voščilnice je zvezda, izdelana s Sizzixovo šablono, ki se je pojavila že v predhodnih objavah. Popestrila in barvno uskladila – z lastno izdelanim vzorčnim papirjem v motivu kare – sem jo z napisi iz tudi že videnih besed iz Sizziksovega seta. Vse skupaj je zloženo na razne okvirje, med drugim tudi okvir s križci Najlepšega para.

Sizzixov napis Merry Christmas je žal angleški, ampak kdo pa tega ne razume. Vesel Božič pa že trka na naša vrata. Ampak, kako bom nabrala mah za jaslice, če bo tako aprilsko deževalo?

Bela, zelena in rdeča se je presenetljivo velikokrat pojavila na mojih letošnjih prazničnih projektih.

Z njimi sodelujem na:

Veselodecemberskem izzivu pri Metuljčici

in v Galeriji Najlepšega para  

Jutri sledi še zadnja adventna nedelja, z njo pa jaz prižigam tudi zadnjo svečko na mojem venčku Adventne pravljice in pričakujte mojo izzivalno objavo, do takrat pa vabljene k sodelovanju na mojem izzivu Adventna pravljica tule. In seveda- najlepša hvala, da svoje prekrasne izdelke kažete tudi v moji galeriji. Pridne.

2 comments

  1. Res sem navdušena in tako zelo komaj čakam naslednje objave, da sem skoraj pozabila pokomentirati čudovite voščilnice.Se pa pridružujem Jerneji. Sicer pa sem tvojega tematskega prepletanja že vajena. Čudovito nas izzivaš letos.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.