Izziv Adventna pravljica- tretja adventna nedelja

Pretekli vikend smo si dali veliko opavka z našimi smrečicami in dekoracijo doma, zato je morala moja obljubljena objava v zvezi z izzivom počakati na danes.

V tretji adventni teden vstopam z izdelano škatlico številka 3, vam pa ponujam dodatne namige z sodelovanje v mojem 1. izzivu in se hkrati zahvaljujem, da tako pridno prihajate v mojo galerijo s čudovitimi izdelki. Prav gotovo imate še kakšen izdelek, ki ustreza mojim pogojem še na zalogi, ali ga boste do konca leta še naredile.

Tokratna škatlica je oblečena v vzorčast papir, ki sem ga izdelala sama in sicer gre za trenutno priljubljeni in modni sicer klasični karo vzorec (plaid). Izdelala sem ga s pomočjo stencil šablone THS095 – Peppermint. Najpej sem preko nje z blazinico barvala z DOx – evergreen bough- (škatlica št.1), nato sem šablono dobro obrisala, papir malo posušila s toplotno napravo in ga zopet položila pod šablono, tokrat obrnjeno za 90 stopinj in posenčila z DOx – aged mahogany. Bi se ga dalo polepšati še s kakšnimi tankimi črtami.

Glavni motiv na škatlici je snežinka, izdelana s pomočjo Sizzix šablone 664210 in bleščeče penaste gume. Snežinka ima 3d srce (664156), po robovih posuto s stekelci.

Napis Let it SNOW je izdelan s pomočjo dveh rezalnih šalon iz Sizzixovega seta 661555- Tri fold card – Snowflake. Ostali sestavni deli so iz že predstavljenih rezalnih šablon.

Naslednjič bom poslikala celoten venček, v tokratni objavi sem pokazala postopek izdelave karo vzorčka.

Vabljene torej k sodelovanju na mojem izzivu Adventna pravljica tule.

Jaz pa s svojo škatlico, kjer sem uporabila kvadrate s šivi in številke Najlepšega para ter z njo sestavljam velik adventni venček sodelujem na:

Veselodecemberskem izzivu pri Metuljčici

v Galeriji Najlepšega para  

in na Craftalnici pri izzivu Snežinka.

7 comments

  1. Super je pokukati k tebi, ko takole ustvarjaš ozadja in praznično vzdušje – komaj čakam, da pokažeš celoto :). Upam, da mi uspe prilepiti še kakšen izdelek v tvojo galerijo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.