Roses dreamland tris po Dorotino

Prejšnji teden sem bila na ustvarjalni terapiji. V okviru Artovega 7. kreativnega tedna sem se med drugimi udeležila delavnice Dorote (Kopeć) Kotowicz, na kateri smo s prečudovitimi pripomočki pod odličnim mentorstvom izdelale tris mixed media voščilnic. Ker rada ponovim vajo, so med vikendom nastale tele tri lepotičke, ki sem jih izdelala iz ostankov papirja, uporabljenega tam. Ker so v ospredju vrtnice, sem jih jaz poimenovala kar rožnati tris.

Preden natančno predstavim moje voščilnice, pokažem tris, ki je nastal na delavnici in je malo bolj meni všečnega steampunk videza.

Ker mi je bil uporabljen material zelo všeč, sem nabavila še en komlet in sem lahko doma izdelala še en tris. Tega bom pokazala v kakšni kasnejši objavi. Ostalo mi je torej toliko ostankov čudovitega vzorčnega papirja, da sem z uporabo naučenih tehnik in trikov ter nekaj materiala iz zaloge in nekaj novega izdelala najprej eno s ptičko,

eno z metuljčkom,

in eno resnično rožnato

pa še gasilske z levega in desnega profila.

Namesto zaključka pa ena velika pohvala in poklon celotnemu teamu Arta z vsemi izvajalci delavnic ter hvala soustvarjalkam za prijetno druženje.

Ker so na mojih voščilnicah glavni znanilci pomladi, to so rožice, metuljčki, ptičice, jih prijavljam na pomladni izziv Craftalnice.

 

6 comments

  1. Ojej….kako je pa tole lepo!!!!!! V drugem življenju se bom preselila bolj na vzhod, da bom lahko vsak dan na teh delavnicah, ki jih prirejajo…..WAW!!!! Vsa čast za ta izdelek.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.