LO wood – scrapbook stran leseno

Ravno ob pravem času je prišel izziv na Craftalnici. V okviru mojega velikega projekta za posebno priložnost imam namen izdelati tudi scrapbook album in postavitev po skici mi je takoj padla v oči in me vzpodbudila, da naredim prvi dve strani. Štampiljke, reliefne srajčke, rezalne šablone, blazinice na temo lesa imam itak že na enem kupu in začelo se je delo. Pripomočke bom naštevala pri posameznih delih projekta, ki pa jih bom objavila šele po “velikem” dogodku.

Scrapbook strani naredim vedno v paru, tako, da sta pri listanju albuma levo in desno enaki strani. Po navadi naredim eno ležečo in eno pokončno osnovo – prostor za sliko. Na eno stran običajno dam vsaj dve sliki, ker bi se pri obilici dogodkov in slik nabralo preveč metrov scrapbook albumov.

Žebljički, žaga, vijaki, deske, meter…. sodijo k lesu, čipka pa je njegov zanimiv kontrast. Tale vertikalna je izdelana s pomočjo Sizzixove – Tim Holzove 3D rezalno embossing šablone 667768.

Morda tukaj izpostavim še Tim Holtzovo izrezo z embossing srajčko Tree Ring Sizzix 662429 – leseni krog, ki sem jih že kar precej izdelala. Komplet me je dolgo mikal, a sem čakala do Rayherjeve velike razprodaje. Hvala bogu me je še čakal. Skorja je izdelana s pomočjo Rangerjevega embossing praha Valnut stain.

Izzivi:

Najlepši par Galerija meseca februarja 2019 (uporabljena izreza Spomini Najlepšega para)

Ko me inspirira #69 (vzorčni papir – scrapbook vzorčni papir je v celoti moje izdelave s pomočjo štanpiljkanja in senčenja)

Craftalnica  LO (LAYOUT) – upam, da bo ustrezalo pogojem izziva, ker nisem nalepila slike, je pa prostor zanjo izrazito izpostavljen.

Kraftalnico lepo prosim še za kak LO osnutek, mislim, da bi bilo dobro slovenske papirčkarice bolj vzpodbujati tudi v izdelavo albumov.

8 comments

  1. Oooo, kako dodelan LO. Čudovit papir za ozadje si ustvarila in uskladila vse dodatke. Čudovito si uporabila tudi Sizzix šablone. Komaj čakam, da vidim končni izdelek – celoten album. Hvala, ker si se nam pridružila na CRAFT-alnici. Keti, gostujoča članica DT
    p.s. Morda nam uspe DT prepričati, da nas večkrat izzovejo z LO izzivi. Zame je bil sicer to prvi LO, ki sem ga izdelala ampak imam v načrtu, da napolnim album.

  2. Moj komentar je malce pozen, ker sem si vzela oddih; no ni ravno oddih, če sem smučala, ampak važno je, da je bilo čudovito :-))
    Naredila si čudovit LO in ga zelo lepo sestavila po dani skici. Vesela sem, da te je navdihnil.
    Bo treba ponovit, ker nam je vsem šlo krasno od rok .-))))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.