Snežinka TH Snowflake Flurry #2 – 663106

Toplo sončno vreme čez praznike me malo bega. Pri nas sneži le po voščilnicah. Če uporabiš tako učinkovito šablono kot je tale TH Snowflake Flurry #2 – 663106, kupljena v Artu, potem je dovolj uporaba preproste podlage kontrastne barve. Izdelala sem jo iz eko papirja in s pomočjo šablone TH Stacked deckle – 662694. Imelo me je, da dodam še TH napis, ki bi najbolj ustrezal, ampak je rekel moj mož, da moram uporabljati slovenske napise. Vesele praznike torej želim s šablono Najlepšega para TZB 49.

Kar lepo zasnežena miza.

Ker je manjkalo še nekaj voščilnic do številke 64, kolikor sem jih letos poslala, poleg tega nakup pripomočkov, čeravno v raznih akcijah, opravičuje le veliko število izdelkov, sem jih nekaj izdelala še v drugačni verziji, tokrat z ozadjem v obliki znamke: TH Stacked postage – 662696 in napisa, sestavljenega iz prekrasnih slovenskih napisov ART butika in njihove ujemajoče izreze. Preizkušala sem razne rjave blazinice. Nekako mi najbolj ustreza Distress Oxide vintage photo. In če imaš še TH pripravo Stamp platform, potem je izdelava odtisov res čisti užitek.

Snežim tudi na Metuljčicin izziv.

8 comments

 1. Hvala za poštico…želim ti vse lepo…zdravo in uspešno v novem letu…topel pozdravček  Irna

  Poslano iz pametnega telefona Samsung Galaxy.

 2. Aja, še nekaj: s katerim lepilom si lepila te snežinke, saj si jih tako profesionalno nalepila, da ti ni nobena pikica lepila zlezla izpod snežinke na podlago? Hvala za odgovor 🙂

  • Kot običajno sem uporabila Rayherjevo Hobby lepilo, ki se mi zdi najbolj primerno za papirčkanje, ker ni mokro in se hitro suši. Že samo lepilo ima dokaj tanko konico za nanašanje, ki omogoča pikanje lepila na izrezo. Če je potrebno, pa to isto lepilo uporabljam s posebnim tankim aplikatorjem. Pri Rayherju vnesi: Stekleničke prazne plastične za fin nanos.

   • No, potem pa te še toliko bolj občudujem pri tvoji natančnosti. Tudi sama uporabljam to lepilo z mini nastavkom, pa mi vseeno uide kakšna kapljica lepila 🙂
    Hvala za odgovor in lepo bodi!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.