6. europarkov kreativni teden z Artom-Agnieszka Cebula-album

Nadela sem si Artov ustvarjalni predpasnik in se podala na dvodnevno ustvarjalno terapijo. Udeležila sem se treh delavnic z Agnieszko Cebula v okviru 6. Europarkovega kreativnega tedna z Artom. Padla sem v trans, izdelovala rožice in jih lepila na različne izdelke pod odličnim vodstvom ustvarjalne mojstrice in ob odličnem prevodu iz poljščine, kar v dva meni razumljiva jezika. Anna in Tjaša sta prevajali, zraven pa še pomagali pri izdelavi. Tudi tehnično je potekalo vse BP.
Najprej kažem svoj zadni izdelek in sicer album, ki sem ga ustvarila skupaj v prijetni družbi moje zlate sestrične Metuljčice in Martine, ki sta poskrbeli še za moj želodček.
Hvaležna sem, da je bila ena izmed možnih barvnih variant tudi vijola – zeleno in sem lahko ustvarjala še v barvi moje ljube sivke oz. v tem času spominjajoče na žefran in teloh, ki bi ju z malo domišljije celo lahko odkrila v šopku mojih rožic. Najlepše pa so Agine vrtnice. Malo več dela je z njimi a rezultat vedno osupne, pa naj si bo v kateri koli barvi.
S čudovitimi vzorčastimi papirji smo ustvarjale notranjost in jo popestrile s štampiljkanjem in rožicami, ki smo jih risale in izrezovale kar same. Večina udeleženk je slednje uspela tudi akvarelno pobarvati. Jaz nisem utegnila, jih bom pa dokončala, ko bodo vložene slike in bom lahko kombinirala barve.
Kar zajeten sveženj foamiran pene za toplotno obdelavo je romal z mano domov v neizmerni želji čimprej ponoviti vajo.
Artu oz natančneje Mihaeli, Primožu, Tjaši in vsem ostalim pa hvala, hvala, hvala za vse.
Sledita še dva izdelka, ampak sedaj grem malo foamiran mučkat in ustvarjat rožice.

5 comments

  1. Vau, vidim, da ste res uživale na teh delavnicah. Že pri Martini sem občudovala album, ki ga je izdelala, zdaj pa še tvoj. Prava paša za oči.
    Bravo zelo lepo si ga naredila.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.