Voščilnica za Sveti krst

V kratkem bo prvi sveti zakrament prejela deklica, za katero sem naredila voščilnico.  Spoprijela sem se s setom rezalnih šablon Marianne design LR0445, kupljeno v Rayherju, ki mi je leto nazaj povzročala kar velike preglavice, ampak, ker vsebuje tako lepe čipke, je bilo vredno spet poskusiti. Preizkušala sem razne barve. Pri naslednji voščilnici sem uporabila Oxide distress blazinico – wilted violet. Križ je iz seta Lea bilities 45.9401 in dobi pravi efekt šele, če ga senčiš v sami šabloni. Sličica na sredini je tiskana pred mnogimi leti. Vse torej staro. Nova, praktično še topla, pa je štampiljka Sveti krst. Včeraj je Bedsi razglasil, da imajo nove slovenske štampilke, danes zjutraj so bile že pri meni.

Druga voščilnica je po istem kopitu, le barvala sem na strukturno stran papirja.

Najprej sem pravzaprav izdelala bolj rozasto varianto, ki sem jo dobila z dodajanjem -seedless preserves- oxide barvo.

Za izdelavo napisa v notranjosti voščilnice, ki sem ga odtisnila na kvadrat s šivi Najlepšega para, sem uporabila ravno tako danes prejete štampilje ART Butika.

Na hitro sem izdelal še eno v belem – unisex varianto za zalogo. Cincala sem med zlato in črno pri izbiri barve odtisa in se na koncu odločila za črno. Ker mi nekako ni bilo všeč, sem šla čez z belim Edigs pisalom.

6 comments

  1. Joj kako lepo, prekrasne voščilnice. Res je pravi efekt, če barvaš v šabloni. Čudovita, tako kot sem vajena pri tebi. Sem tudi sama vesela novih štampiljk iz Arta.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.