Vo 19/17 Odštekana TH snežinka

Bela snežinka, ki pada……

Verjetno ste že opazile, da pri TH (Tim Holtzovih) ustvarjalnih pripomočkih rada uporabljam besedo odštekana. S tem mislim, da je noro dobra, nekaj nenavadnega. Tako jih poimenujem, ko jih zagledam in potem se jih to ime pač drži. Tako kot na primer tudi odštekani avto iz ene izmed prejšnjih objav. Pri tej voščilnici sem uporabila Bigz  rezalno šablono, ujemajočo embossing srajčko, za podlago pa ravno tako TH srajčko za snežinke. Zelo rada pa dodam tudi napis naj sneži, ki je tudi Sizzixov, torej vsi pripomočki so iz iste družine.

Ker je december tudi čas pravljic, naj napišem luštno pravljico o beli snežinki iz Božičnega glasila OŠ KDK.

Bila je snežinka, mala in bela. Vse življenje se je spraševala o pomenu svojega bitja. Od ostalih snežink je slišala, da ima vsaka od njih prav posebno poslanstvo. Kljub nasmehom, ki jih je delila drugim, je bila nekje globoko v sebi zelo nesrečna, ker  svojega poslanstva še ni odkrila. V oblaku, v katerem je prebivala, se je vznemirjenje stopnjevalo, saj se je bližal veliki dan. Majhna snežinka se je pripravila na najlepši dan svojega življenja. Ko je oblak odprl svoja vrata, se je podala na pot. Padala je in padala, letela in plesala z vetrom, v srcu pa čutila srečo, radost in svobodo. Bližala se je zemlji in nenadoma pristala na rdečem nosku prisrčne deklice. Zaprla je oči in spoznala, da je doživela svoje poslanstvo. Letela je, bila je svobodna in občutila srečo, ki jo je prinesla deklici.

Spodaj sta dve voščilnici, na katere so padale snežinke iz mojih šablon in se takole lepo postavile v vrsto.

Naj sneži, naj bo bel Božič!!!!  Naj snežinke padajo na noske in nose in naj osrečujejo. In naj jih pade veliko na tla in naj tam ostanejo, vsaj za praznike.

4 comments

  1. Tale snežinka je res nekaj posebnega… in čisto si me navdušila z belo in kraft barvno kombinacijo. Čudoviti izdelki tudi tokrat!

  2. Naj snežni, napada, očistijo in potem mir dva meseca 🙂 Ob vsem tem letošnjem deževju bi imeli gore snega. Lepo zimsko pravljico si nam prikazala. Tudi zgodba o snežinki in njenem poslanstvu se me je dotaknila.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.